cherang ruku

1 Lot Tanah Cherang Ruku - Pasir Puteh

Pandangan Tapak Tanah 1

Pandangan Tapak Tanah 2

Pandangan Tapak Tanah 3

Pandangan Tapak Tanah 4

Pakej Rumah yang terletak di Cherang Ruku, Pasir Puteh ini terdapat 1 lot banglo dengan keluasan tanah 4714 yang mana cukup berbaloi dengan harga jualan pasaran semasa. Harga hampir separuh lebih rendah dari harga pasaran semasa di kawasan ni. Jimat banyak jika dapatkan segera. Minima saiz tanah 4714 kaki persegi, sangat selesa untuk kediaman masing-masing.

Lokasi tanah lot banglo ini sangat strategik kerana terletak berdekatan dengan Balai Polis. Lokasinya hanya 2km ke Balai Polis dan 1.6km ke Klinik Kesihatan Cherang Ruku serta 1km ke Sekolah Menengah Kebangsaan Cherang Ruku menyebabkan kawasan ini menjadi tumpuan orang ramai untuk menetap disini. Anda boleh lihat banyak lagi lot tanah yang pastinya harga lebih murah dari pasaran luar. Jangan lepaskan peluang ini! Miliki Rumah Idaman Anda sekarang.

Pakej Rumah yang terletak di Balai Polis Cherang Ruku ini terdapat pelbagai juga kemudahan asas dan lokasinya juga merupakan kawasan bebas banjir. Jadi tidak menjadi kerisauan kepada pelanggan untuk bina rumah di kawasan ini. Minima keluasan tanah adalah 4714 kaki persegi yang mana sangat sesuai untuk bina sebuah banglo keselesaan ahli keluarga. Rekabentuk rumah yang dibina mengikut lakaran 3D yang pilih oleh pelanggan sendiri. Kami juga menyediakan khidmat konsultansi secara percuma untuk bakal pelanggan yang ingin dapatkan maklumat lanjut tentang Pakej Tanah dan Bina Rumah. Anda boleh membuat permohonan pinjaman sama ada melalui Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam (LPPSA)atau pinjaman perumahan bank swasta.

 

LotSaiz (KPS)Status
PT 67764714AVAILABLE

Landmark Berdekatan Tapak Lot Tanah Cherang Ruku

2km ke Balai Polis Cherang Ruku
1km ke Sekolah Menengah Kebangsaan Cherang Ruku
1.6km ke Klinik Kesihatan Cherang Ruku

Video Lokasi Tapak

Peta Lokasi Tapak

  • Peta
  • Peta
  • 360

Pilih antara dua jenis pelan?

Pilih pakej pelan bersesuaian sebagai langkah pertama membina mahligai idaman anda.

RUMAH A

Harga Bermula

RM 250,000

  • 1,000 kps
  • 3
  • 2

RUMAH B

Harga Bermula

RM 250,000

  • 1,000 kps
  • 3
  • 2

Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.