This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

KAMI SAYANG SEMUANYA

//KAMI SAYANG SEMUANYA

KAMI SAYANG SEMUANYA

Hmm, kenapa pulak sayang2 hari ni. Hehe.
Sekadar nak update semula, untuk urusan whatsapp boleh terus klik link di bawah ini ya! Untuk klien-klien kesayangan kami.

KELANTAN
https://mahligaiidaman.com/izani
https://mahligaiidaman.com/saiful
https://mahligaiidaman.com/wansyazwan

TERENGGANU
https://mahligaiidaman.com/fakimi
https://mahligaiidaman.com/shazili
https://mahligaiidaman.com/wansyahir

Yang ni punya link terus direct ke whatsapp staff kami, jangan risau supaya tidak lah tersilap menulis nombor.

Satu lagi, buat semua klien kesayangan kami dan umumnya. Marilah kita mengamalkan sikap berbaik sangka sesama kita dan jangan lah terlalu cepat menghukum sebelum mengetahui akan kebenarannya. Amalkan sikap bertanya, siasat, dengar, selidik dan sebagainya dan pupuklah sikap bersabar seandainya ada ujian menimpa kita.

Jika tidak, kita sewenang hati menabur fitnah kemudian meletakkan rating yang tak masuk akal pula. Alahai, sabar la dahulu, tengok semula posting yang sebelum ni betul ke atau tidak. Dah la nama staff tak betul malah no yang di whatsapp pun salah.Tak apa sekarang pun dah nak lunch time semoga abang tadi tak putus asa, kita memang bersungguh abang nak jadi kontraktor yang terbaik. Ya! itu azam dan misi kita.

Lagi satu ya kita punya kelemahan dan berhak menerima teguran, tapi buatlah teguran dengan rasional. Supaya niat teguran yang murni itu dapat memberi kebaikan. Sekarang kami dalam promosi Booth kami di HUSM, staff pemasaran semua bertugas. Jadi ambil sedikit masa bagi kami, untuk balas komen dan juga inbox, tetapi jangan ler cepat menghukum. Jangan risau komen anda akan dibalas sejurus kami mendapat peluang.

Akhir kata, kami sayanggggg anda semua.Assalamualaikum

bina rumah kelantan

Kongsikan :

About the Author:

Admin
Write code !

Leave A Comment

Hubungi Kami ? sila tekan DISINI
+ +