This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

🤗🤗BINA RUMAH DENGAN REKA BENTUK MENGIKUT CITARASA PELANGGAN🏠🏠

/, Tips Bina Rumah/🤗🤗BINA RUMAH DENGAN REKA BENTUK MENGIKUT CITARASA PELANGGAN🏠🏠

🤗🤗BINA RUMAH DENGAN REKA BENTUK MENGIKUT CITARASA PELANGGAN🏠🏠

🤗🤗BINA RUMAH DENGAN REKA BENTUK MENGIKUT CITARASA PELANGGAN🏠🏠

Assamualaikum Kepada pengunjung Facebook Mahligai Idaman👨‍💼👩‍💼
Hari ni kita up sikit kerja-kerja Pelukis pelan plok, biasa dok up kerja dekat site je kan😀

Untuk pengetahuan semua Di Mahligai Idaman kita ada satu Team Pelukis Pelan yang terdiri daripada 4 orang Pelukis Pelan da 3 orang designer 3D👨‍💻👩‍💻

Haa mereka ini lah yang bertanggungjawab untuk buat design rumah untuk pelanggan kami, mengikut macam mana design yang tuan rumah nak🏠🏠

Selain itu mereka juga bertanggungjwab untuk menberi khidmat nasihat kepada pelanggan tentang pelan yang sesuai untuk rumah mereka👍👍

Jadi apa tunggu lagi, jom lah bina bersama kami, nk design macam mana pm kami akan cuba memenuhi kehendak mengikut bajet yang pelanggan mahu‼️‼️

 

Ayuh…cepat call dan hubungi kami. Klik terus link dibawah bagi direct Whatsapp kepada kami:

https://mahligaiidaman.com/wansyazwan
https://mahligaiidaman.com/fakimi
https://mahligaiidaman.com/saiful
https://mahligaiidaman.com/shazili
https://mahligaiidaman.com/izani

Atau hubungi talian di:
📞019-982 8577
📞019-985 0277
📞019-930 9377
📞019-985 9477
📞019-932 1677
📞019-982 5534
📞019-984 5534

Atau layari PROMOSI terbaru kami disini:
https://www.mahligaiidaman.com/promosi/

Kongsikan :

About the Author:

Admin
Write code !

Leave A Comment

Hubungi Kami ? sila tekan DISINI
+ +