mukim keluang

3 Lot Tanah Banglo Mukim Keluang - Besut

Pandangan Tapak Tanah 1

Pandangan Tapak Tanah 2

Pandangan Tapak Tanah 3

Pandangan Tapak Tanah 4

Pandangan Tapak Tanah 5

Pakej Rumah yang terletak di Mukim Keluang,  Besut ini terdapat 3 lot banglo dengan keluasan tanah 10408 kaki persegi yang mana cukup berbaloi dengan harga jualan pasaran semasa. Harga hampir separuh lebih rendah dari harga pasaran semasa di kawasan ni. Jimat banyak jika dapatkan segera. Minima saiz tanah 10408 kaki persegi, sangat selesa untuk kediaman masing-masing. Lokasi tanah lot banglo Mukim Keluang, Besut sangat strategik kerana terletak berdekatan dengan MRSM Besut. Lokasinya hanya 900 meter ke MRSM Besut dan 750 meter ke Masjid Iqra, Kampung Paya Rawa Besut menyebabkan kawasan ini menjadi tumpuan orang ramai untuk menetap disini. Anda boleh lihat banyak lagi lot tanah yang pastinya harga lebih murah dari pasaran luar. Jangan lepaskan peluang ini! Miliki Rumah Idaman Anda sekarang.

Pakej Rumah yang terletak di Mukim Keluang, Besut ini terdapat pelbagai juga kemudahan asas dan lokasinya juga merupakan kawasan bebas banjir. Jadi tidak menjadi kerisauan kepada pelanggan untuk bina rumah di kawasan ini. Minima keluasan tanah adalah 10408 kaki persegi yang mana sangat sesuai untuk bina sebuah banglo keselesaan ahli keluarga. Rekabentuk rumah yang dibina mengikut lakaran 3D yang pilih oleh pelanggan sendiri. Kami juga menyediakan khidmat konsultansi secara percuma untuk bakal pelanggan yang ingin dapatkan maklumat lanjut tentang Pakej Tanah dan Bina Rumah. 

Selain daripada pembinaan rumah, khidmat syarikat turut membabitkan urusan lengkap pembinaan rumah termasuk perkhidmatan melukis pelan, urusan kelulusan pembinaan daripada Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) dan urusan loan pinjaman sama ada melalui Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam (LPPSA) atau pinjaman perumahan bank swasta.

LotSaiz (KPS)Status
PT 387910408SOLD
PT 388010408AVAILABLE
PT 388110408SOLD

Landmark Berdekatan Tapak Lot Tanah Banglo Mukim Keluang Besut

'mukim keluang
900m ke MRSM Besut
Rich result on Google's SERP when searching for 'mukim keluang'
750m ke Masjid Iqra Besut

Video Lokasi Tapak

Peta Lokasi Tapak

  • Peta
  • Peta
  • 360

Pilih antara dua jenis pelan?

Pilih pakej pelan bersesuaian sebagai langkah pertama membina mahligai idaman anda.

RUMAH A

Harga Bermula

RM 150,000

  • 1,000 kps
  • 3
  • 2

RUMAH B

Harga Bermula

RM 150,000

  • 1,000 kps
  • 3
  • 2

Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.