About mahligaiidaman

This author has not yet filled in any details.
So far mahligaiidaman has created 30 blog entries.

Jenis Dan Bentuk Mozek

Contest booth raya mi Sebagaimana yang kita tahu,terdapat pelbagai jenis bentuk dan pilihan warna mozek yang boleh didapati di kedai-kedai mozek. Mengapa mozek sangat popular di rumah-rumah di Malaysia? Ketahanan : Mozek dikenali kerana sifatnya yang kukuh dan tahan lama. Apabila ia dijaga dan dipasang dengan betul, mozek boleh bertahan untuk jangka masa panjang tanpa [...]

Jenis Dan Bentuk Mozek2020-01-20T01:48:33+00:00

Shera Board

APA ITU SHERA BOARD?? . Ia adalah salah satu aksesori tambahan yang cantik dan kebanyakan klien sangat berminat untuk tambah shera board pada banglo idaman mereka..😊 Jom kita baca sedikit perkongsian kepentingan shera board ini: 🏠 HALANG HABA Shera Board didapati dapat menghalang haba terus ke dinding rumah sekali gus mengurangkan suhu rumah. 🏠 MUDAH [...]

Shera Board2020-01-02T08:11:35+00:00

Security Door

Security Door Murah, Kemah Keming!!Buat yang bina rumah di Kelantan dan Terengganu, kami ada tawaran untuk anda beli pintu security dengan kami pada harga terbaikk bakk hang!! Harga tertera dalam gambar adalah termasuk penghantaran ke seluruh Kelantan (kecuali Kuala Krai, Jeli dan Gua Musang).Untuk Terengganu, buat masa ni anda boleh tempah cumanya anda perlu urus [...]

Security Door2019-12-22T04:19:33+00:00

Kabinet TV Percuma

KABINET TV Eksklusif ini percuma jerrr kami nak bagi khas buat warga Kelantan dan Terengganu. Sebelum masuk tahun 2020, Pihak Mahligai idaman nak bagi tawaran Special Sangatt ni..Dah 18 kali follower Mahligai Idaman minta Kabinet TV PERCUMA... Kali ke 19 kami tak dapat nak tolak, Dia Punya Aura...Tampak mewah Ruang Keluarga/Ruang Rehat di banglo idaman [...]

Kabinet TV Percuma2019-12-22T04:20:32+00:00

Jenis Perabung Rumah

Tak perlu nak fikir sampai 18 kali kan kalau dah nampak design ni kemas dan elegant kan? Perabung banglo 2 tingkat yang mana menjadi pilihan anda? Perabung Moden atau Perabung Lima?? Ingin tahu lebih lanjut? Telefon nombor hotline kami di bawah Ingin tahu lebih lanjut? klik button di bawah untuk bercakap dengan pegawai pemasaran kami 1-700-81-8840 [...]

Jenis Perabung Rumah2019-12-22T04:22:29+00:00

Tips @ mahligaiidaman – “Pagar Rumah”

Tips @ mahligaiidaman——————-PAGAR RUMAH——————-Bila anda bina sebuah rumah banglo tidak lengkaplah jika anda tidak bina sekali pagar rumah. Pagar rumah mempunyai fungsinya yang tersendiri iaitu untuk menjaga keselamatan kawasan rumah anda dari diceroboh, menjaga keselamatan anak – anak kecil daripada terdedah pada bahaya diluar dan juga sebagai tanda kawasan tanah milik kita.Kos pagar rumah ini [...]

Tips @ mahligaiidaman – “Pagar Rumah”2019-12-22T04:24:11+00:00

Tips @mahligaiidaman – “Drive Way”

      Tips @mahligaiidaman – “Drive Way”———–“Drive Way” atau dalam bahasa melayu dipanggil laluan masuk. “Drive Way” sebenarnya perlu apabila kita bina rumah kerana ia merupakan laluan masuk dari sempadan tanah ke bahagian porch kereta di rumah kita. Dengan adanya “Drive Way” halaman rumah kita akan kelihatan lebih cantik dan kemas. Terdapat beberapa jenis [...]

Tips @mahligaiidaman – “Drive Way”2019-12-22T04:25:07+00:00

Pendaftaran Agen Jualan MI

Anda berminat untuk jadi Agen Jualan Mahligai Idaman ???Tawaran Komisen lumayan bohh..!!!Jika anda betul-betul berminat sila TEKAN link berikut :https://bit.ly/2Ny47nkUntuk sebarang pertanyaan anda boleh hubungi pegawai kami di talian019 – 932 1677019 – 982 8577019 – 930 9377 Ingin tahu lebih lanjut? Telefon nombor hotline kami di bawah Ingin tahu lebih lanjut? klik button di [...]

Pendaftaran Agen Jualan MI2019-12-22T04:25:48+00:00

Atasi Masalah Atap Bocor Dengan Sealing Tape Dari Mahligai Idaman

Beli Sealing Tape, PERCUMA Baucer Penginapan Di IV Suite, Kuala Lumpur Bernilai RM300.Biasa tak anda jumpa kebocoran/ketirisan atap selepas rumah baru diduduki? Bila hujan lebat je, adalah kesan titisan atau corak air di siling kapur yang menandakan atap anda tu bocor..Biasanyalah, majoriti kes bocor adalah diruang perabung. Ruang ni biasa diletakkan konkrit simen yang mana [...]

Atasi Masalah Atap Bocor Dengan Sealing Tape Dari Mahligai Idaman2019-12-22T04:26:40+00:00

Formula Pengiraan Tambun Tanah

Khas kepada mereka yang baru beli tanah untuk bina rumah atau dapat tanah pusaka dari ibubapa dan bercadang nak bina rumah. Minggu ini admin akan kongsikan sedikit tips tentang kaedah pengiraan kos tambun tanah mungkin dapat membantu anda untuk menyediakan bajet awal untuk tambun tanah.Proses tambun tanah ini perlu jika tanah anda berada di kawasan [...]

Formula Pengiraan Tambun Tanah2019-12-22T04:27:18+00:00