About mahligaiidaman

This author has not yet filled in any details.
So far mahligaiidaman has created 26 blog entries.

Jenis Perabung Rumah

Tak perlu nak fikir sampai 18 kali kan kalau dah nampak design ni kemas dan elegant kan? Perabung banglo 2 tingkat yang mana menjadi pilihan anda? Perabung Moden atau Perabung Lima?? Ingin tahu lebih lanjut? Telefon nombor hotline kami di bawah Ingin tahu lebih lanjut? klik button di bawah untuk bercakap dengan pegawai pemasaran kami [...]

Jenis Perabung Rumah2019-12-05T08:57:02+00:00

Tips @ mahligaiidaman – “Pagar Rumah”

Tips @ mahligaiidaman ——————- PAGAR RUMAH ——————- Bila anda bina sebuah rumah banglo tidak lengkaplah jika anda tidak bina sekali pagar rumah. Pagar rumah mempunyai fungsinya yang tersendiri iaitu untuk menjaga keselamatan kawasan rumah anda dari diceroboh, menjaga keselamatan anak – anak kecil daripada terdedah pada bahaya diluar dan juga sebagai tanda kawasan tanah [...]

Tips @ mahligaiidaman – “Pagar Rumah”2019-12-01T07:52:23+00:00

Tips @mahligaiidaman – “Drive Way”

      Tips @mahligaiidaman – “Drive Way”———–“Drive Way” atau dalam bahasa melayu dipanggil laluan masuk. “Drive Way” sebenarnya perlu apabila kita bina rumah kerana ia merupakan laluan masuk dari sempadan tanah ke bahagian porch kereta di rumah kita. Dengan adanya “Drive Way” halaman rumah kita akan kelihatan lebih cantik dan kemas. Terdapat beberapa jenis [...]

Tips @mahligaiidaman – “Drive Way”2019-12-01T08:00:37+00:00

Pendaftaran Agen Jualan MI

Anda berminat untuk jadi Agen Jualan Mahligai Idaman ???Tawaran Komisen lumayan bohh..!!!Jika anda betul-betul berminat sila TEKAN link berikut :https://bit.ly/2Ny47nkUntuk sebarang pertanyaan anda boleh hubungi pegawai kami di talian019 – 932 1677019 – 982 8577019 – 930 9377 Ingin tahu lebih lanjut? Telefon nombor hotline kami di bawah Ingin tahu lebih lanjut? klik button di [...]

Pendaftaran Agen Jualan MI2019-12-01T08:04:24+00:00

Atasi Masalah Atap Bocor Dengan Sealing Tape Dari Mahligai Idaman

Beli Sealing Tape, PERCUMA Baucer Penginapan Di IV Suite, Kuala Lumpur Bernilai RM300.Biasa tak anda jumpa kebocoran/ketirisan atap selepas rumah baru diduduki? Bila hujan lebat je, adalah kesan titisan atau corak air di siling kapur yang menandakan atap anda tu bocor..Biasanyalah, majoriti kes bocor adalah diruang perabung. Ruang ni biasa diletakkan konkrit simen yang mana [...]

Atasi Masalah Atap Bocor Dengan Sealing Tape Dari Mahligai Idaman2019-12-01T08:27:52+00:00

Formula Pengiraan Tambun Tanah

Khas kepada mereka yang baru beli tanah untuk bina rumah atau dapat tanah pusaka dari ibubapa dan bercadang nak bina rumah. Minggu ini admin akan kongsikan sedikit tips tentang kaedah pengiraan kos tambun tanah mungkin dapat membantu anda untuk menyediakan bajet awal untuk tambun tanah.Proses tambun tanah ini perlu jika tanah anda berada di kawasan [...]

Formula Pengiraan Tambun Tanah2019-12-01T08:35:12+00:00

Tips Awal Proses Bina Rumah

            Khas buat anda bakal client yang baru nak bina rumah.!!! Siapa..??? Andalah…Yang tengah baca blog ini.. ??? Tips bina rumah ini kami kongsikan khas buat anda bakal-bakal pelanggan kami semua.Anda nak tahu lebih lanjut tentang :1) Proses Bina Rumah2) Kos Bina Rumah3) Rekabentuk pelan rumah yang sesuai dengan bajet anda4) Dokumen yang [...]

Tips Awal Proses Bina Rumah2019-12-01T09:05:07+00:00

Kelengakapan Bilik Air Berjenama Morvan

TERINGIN NAK RUMAH ANDA DIHIASI DENGAN KELENGKAPAN BILIK AIR YANG SERBA MEWAH BERJENAMA MORVAN?? JOM BINA RUMAH DENGAN MAHLIGAI IDAMAN.Dapatkan khidmat konsultansi tentang bina rumah secara PERCUMA!!! Hubungi segera pegawai pemasaran kami di talian berikut:Kelantan 019-982 8577 – Fakimi 019-932 1677 – Saiful 019-930 9377 – ShaziliTerengganu 019-943 5534 – Naailah 013-986 5534 – Haziq“MILIKI RUMAH IDAMAN ANDA” Ingin tahu [...]

Kelengakapan Bilik Air Berjenama Morvan2019-12-01T09:10:04+00:00

Pakej Jual Tanah Dan Bina Rumah

[PAKEJ JUAL TANAH DAN BINA RUMAH 2019]“Abe syg, tahun depe tok sey ko meraso duduk rumoh baru, rumoh sediri…tok padey duk nyewo semace, baik bayar bule2 untuk rumoh sediri lagi utung abe”.“Yo syg, nok buat rumoh gano gak tanoh pun tak dop lagi ni…jadi ko payoh pulok la nok cari tanoh so hal pah nok [...]

Pakej Jual Tanah Dan Bina Rumah2019-12-01T09:18:59+00:00

Sesi Taklimat Agen Jualan Mahligai Idaman

Pada hari Sabtu 21/9/2019 telah berlangsungnya sesi taklimat agen-agen jualan yang bakal dilantik untuk beberapa projek dibawah mahligaiidaman.com dan juga projek-projek dibawah myhartanah.my. InsyaAllah usaha kami ini bakal menambahkan lagi jualan syarikat disamping memberi peluang kepada agen-agen yang berminat untuk membuat side income mereka. Ingin tahu lebih lanjut? Telefon nombor hotline kami di bawah Ingin tahu lebih [...]

Sesi Taklimat Agen Jualan Mahligai Idaman2019-12-01T09:25:29+00:00