About mahligaiidaman

This author has not yet filled in any details.
So far mahligaiidaman has created 33 blog entries.

Pendaftaran Agen Jualan MI

Anda berminat untuk jadi Agen Jualan Mahligai Idaman ???Tawaran Komisen lumayan bohh..!!!Jika anda betul-betul berminat sila TEKAN link berikut :https://bit.ly/2Ny47nkUntuk sebarang pertanyaan anda boleh hubungi pegawai kami di talian019 – 932 1677019 – 982 8577019 – 930 9377 Langkah-langkah bina rumah bersama Langkah 1 Info Jumpa kami untuk konsultasi percuma tanpa komitmen untuk membina rumah [...]

Pendaftaran Agen Jualan MI2020-05-20T01:49:38+00:00

Atasi Masalah Atap Bocor Dengan Sealing Tape Dari Mahligai Idaman

Beli Sealing Tape, PERCUMA Baucer Penginapan Di IV Suite, Kuala Lumpur Bernilai RM300.Biasa tak anda jumpa kebocoran/ketirisan atap selepas rumah baru diduduki? Bila hujan lebat je, adalah kesan titisan atau corak air di siling kapur yang menandakan atap anda tu bocor..Biasanyalah, majoriti kes bocor adalah diruang perabung. Ruang ni biasa diletakkan konkrit simen yang mana [...]

Atasi Masalah Atap Bocor Dengan Sealing Tape Dari Mahligai Idaman2020-05-20T01:51:04+00:00

Formula Pengiraan Tambun Tanah

Khas kepada mereka yang baru beli tanah untuk bina rumah atau dapat tanah pusaka dari ibubapa dan bercadang nak bina rumah. Minggu ini admin akan kongsikan sedikit tips tentang kaedah pengiraan kos tambun tanah mungkin dapat membantu anda untuk menyediakan bajet awal untuk tambun tanah.Proses tambun tanah ini perlu jika tanah anda berada di kawasan [...]

Formula Pengiraan Tambun Tanah2020-05-20T01:52:30+00:00

Tips Awal Proses Bina Rumah

            Khas buat anda bakal client yang baru nak bina rumah.!!! Siapa..??? Andalah…Yang tengah baca blog ini.. ??? Tips bina rumah ini kami kongsikan khas buat anda bakal-bakal pelanggan kami semua.Anda nak tahu lebih lanjut tentang :1) Proses Bina Rumah2) Kos Bina Rumah3) Rekabentuk pelan rumah yang sesuai dengan bajet anda4) Dokumen yang [...]

Tips Awal Proses Bina Rumah2020-05-20T01:53:35+00:00

Kelengakapan Bilik Air Berjenama Morvan

TERINGIN NAK RUMAH ANDA DIHIASI DENGAN KELENGKAPAN BILIK AIR YANG SERBA MEWAH BERJENAMA MORVAN?? JOM BINA RUMAH DENGAN MAHLIGAI IDAMAN.Dapatkan khidmat konsultansi tentang bina rumah secara PERCUMA!!! Hubungi segera pegawai pemasaran kami di talian berikut:Kelantan 019-982 8577 – Fakimi 019-932 1677 – Saiful 019-930 9377 – ShaziliTerengganu 019-943 5534 – Naailah 013-986 5534 – Haziq“MILIKI RUMAH IDAMAN ANDA” Langkah-langkah bina [...]

Kelengakapan Bilik Air Berjenama Morvan2020-05-20T01:54:43+00:00

Pakej Jual Tanah Dan Bina Rumah

[PAKEJ JUAL TANAH DAN BINA RUMAH 2019]“Abe syg, tahun depe tok sey ko meraso duduk rumoh baru, rumoh sediri…tok padey duk nyewo semace, baik bayar bule2 untuk rumoh sediri lagi utung abe”.“Yo syg, nok buat rumoh gano gak tanoh pun tak dop lagi ni…jadi ko payoh pulok la nok cari tanoh so hal pah nok [...]

Pakej Jual Tanah Dan Bina Rumah2020-05-20T01:56:08+00:00

Sesi Taklimat Agen Jualan Mahligai Idaman

Pada hari Sabtu 21/9/2019 telah berlangsungnya sesi taklimat agen-agen jualan yang bakal dilantik untuk beberapa projek dibawah mahligaiidaman.com dan juga projek-projek dibawah myhartanah.my. InsyaAllah usaha kami ini bakal menambahkan lagi jualan syarikat disamping memberi peluang kepada agen-agen yang berminat untuk membuat side income mereka. Langkah-langkah bina rumah bersama Langkah 1 Info Jumpa kami untuk konsultasi percuma tanpa [...]

Sesi Taklimat Agen Jualan Mahligai Idaman2020-05-20T03:05:21+00:00

Tips Pemilihan Mozek

Jom ikuti tips perbandingan dan sedikit ulasan tentang pemilihan saiz mozek ini.i. Sebagai tuan rumah perlu menitikberatkan banyak aspek sebelum membuat keputusan untuk memasang mozek di rumah baru nanti.ii. Pemasangan Mozek Besar memerlukan kepakaran yang betul kerana ianya sangat sukar. Pemasangan mozek bersaiz besar 2’x 2′ dan ke atas melibatkan proses yang lebih rumit berbanding [...]

Tips Pemilihan Mozek2020-05-20T03:07:11+00:00

Progress Kesiapan : Cat Warna Rumah

[Album Progress Banglo : Pn. Anis Sharani ]Lokasi: Tanjung Chat, Kota Bharu, KelantanProgress Kesiapan : Cat Warna Rumah Saiz Rumah : 2787 kaki persegi Bilangan Bilik Tidur : 5 Bilangan Bilik Air : 4 Bilangan Bilik Solat : 1 Ruang Tamu : 1 Ruang Keluarga : 1 Ruang Makan : 1 Ruang Basuh : 1 Dapur : 1 Harga Asas : RM 390,180Untuk maklumat lanjut [...]

Progress Kesiapan : Cat Warna Rumah2020-05-20T03:08:38+00:00

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan 2019

SAYANGI MALAYSIAKU : MALAYSIA BERSIHSayangi Malaysiaku : Malaysia Bersih – menekankan kepentingan perpaduan dan semangat cintakan negara bagi memastikan kesejahteraan dan kemakmuran negara tanpa mengira perbezaan kaum, agama dan bangsa. Menonjolkan nilai integriti dan jati diri rakyat Malaysia yang bersih dan tinggi.Logo rasmi yang memaparkan simbol rakyat dalam pergerakan riang mengangkat tangan dengan satu bentuk [...]

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan 20192020-05-20T03:09:36+00:00
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.