This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Design

/Design

SHOWER SET 🚿CAM KAT HOTEL HILTON 🏨 NAK JUAL MURAH JE BEB 📢

By | 2017-10-02T11:42:10+00:00 September 19th, 2017|Categories: Berita Semasa, Design, Jual Beli, Progres Rumah, Tips Bina Rumah|Tags: , , , , , , , , , , , |

"SHOWER SET 🚿CAM KAT HOTEL HILTON 🏨 NAK JUAL MURAH JE BEB 📢📢" Sebagai pengimport barangan pembinaan, Mahligai Idaman membawa set shower 3 in 1 (jenama Morvan) ke pasaran dgn harga termurah dgn kualiti terbaik. Design set Shower ini memenangi anugerah Red Dot Design Award pada tahun 2016. Sapa nak beli untuk renovation rumah, kondo anda atau nak [...]

Plastic Formwork telah tiba di Mahligai Idaman!

By | 2017-10-02T11:43:57+00:00 June 4th, 2017|Categories: Berita Semasa, Design, Tips Bina Rumah|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , |

Pom pom! Plastic Formwork kini tiba di Mahligai Idaman.Hari ini, kami menerima kontena mengandungi "Plastic Formwork" yang akan membantu Mahligai Idaman dalam menjimatkan kos bagi penyediaan Formwork yang biasanya dibuat menggunakan Plywood kayu.Formwork ini boleh dibuat bagi ruang tiang, slab, mahupun dinding. Kadar penggunaannya minima 60 kali ke 100 kali bergantung pada kelasakan penggunaan oleh [...]

Malam pun Boleh!

By | 2017-10-02T11:46:14+00:00 May 10th, 2017|Categories: Berita Semasa, Design|Tags: , , , , , , , |

Malam pun boleh! Walaupun operasi waktu pejabat Mahligai Idaman adalah pada jam 8.30 pagi ke 5.30 petang, kami sedia untuk berjumpa di luar waktu kerja bagi memenuhi keperluan sesetengah bakal klien yang mungkin lapang dimalam hari sahaja. Nak bagitahunya, malam ni kami ada sesi penerangan pada klien di pejabat MI di Kota Bharu! Jadi, bagi [...]

Living Dreams.

By | 2017-10-02T11:47:23+00:00 April 2nd, 2017|Categories: Berita Semasa, Design, Progres Rumah, Tips Bina Rumah|Tags: , , , , |

Kami merupakan kontraktor bina rumah pantai timur (Kelantan dan Terengganu) yang menawarkan spesifikasi rumah yang berbeza dari mana-mana kontraktor. Anda ada tanah? Ingin bina rumah? Realisasikan impian anda bagi memiliki rumah idaman dengan design yang tersendiri dan juga komponen barangan berkelas premium sekarang!! Bagi tujuan perbincangan, sila tinggalkan no telefon anda atau terus berurusan [...]

Mahligai Idaman bersiaran di stesen radio THR.fm!!!

By | 2017-10-02T11:47:24+00:00 April 2nd, 2017|Categories: Artikel Umum, Berita Semasa, Design, Jual Beli, Progres Rumah, Tips Bina Rumah|Tags: , , , , , , |

Wauuu..Mahligai Idaman bersiaran di stesen radioTHR.fm!!! Bermula 1 April 2017 sehingga 7 April 2017 Mahligai Idaman bersiaran di stesen radio THR.fm sebanyak 5 kali sehari. Pastikan anda tidak ketinggalan!

Syurga Yang Tak DiRindukan….

By | 2017-10-02T11:47:27+00:00 March 30th, 2017|Categories: Artikel Umum, Berita Semasa, Design, Progres Rumah, Tips Bina Rumah|Tags: , , , , |

Syurga Yang Tak DiRindukan.... Sebenarnya, tiada syurga yang tidak dirindukan. Masakan syurga kediaman pun akan dirindui. Hehe. Inilah progress terbaru banglo klien di Seberang Jertih, Terengganu dah menghampiri 99% kesiapan! Kami jangka nak serah kunci bulan April ni. Kalau anda nak tengok pelan lantai banglo ni, boleh PM kami. Takpun hubungi kami di: [...]

Baju Korparat Terkini Mahligai Idaman

By | 2017-10-02T11:47:27+00:00 March 30th, 2017|Categories: Berita Semasa, Design, Governments|Tags: , , , |

Boss Mahligai Idaman berposing di pejabat baru di Bandar Baru Tunjong, Kota Bharu. Haaa, sebenarnya nak habaq mai boss nak tunjuk uniform korporat terbaru syarikat ja. Hehe. Jangan kecam kalau tak cantik ??.

Mahligai Idaman upgrade lagi teknik pembinaan!

By | 2017-10-02T11:47:28+00:00 March 30th, 2017|Categories: Artikel Umum, Berita Semasa, Design, Progres Rumah, Tips Bina Rumah|Tags: , , , , |

Mahligai Idaman upgrade lagi teknik pembinaan! Kami akan menggunakan formwork plastik dalam pembinaan banglo mulai bulan May ini. Ya, sebelum ini kami telah bereksperimen dengan formwork daripada besi. Kini kami akan pula cuba plastik. Kami berterusan mengambil inisiatif dalam mencari kaedah terbaik dalam penjimatan kos tanpa mengabaikan aspek kualiti binaan. Sebenarnya, penggunaan [...]

Info kebersihan di tapak pembinaan

By | 2017-10-02T11:47:30+00:00 March 27th, 2017|Categories: Berita Semasa, Design, Progres Rumah, Tips Bina Rumah|Tags: , , , , |

Pertandingan Kebersihan Bermula!! Antara perkara yang menjadi penekanan Mahligai Idaman akhir akhir ini adalah kebersihan ditapak binaan. Umum tahu, untuk mengubah mentaliti dan sikap para tukang bukanlah perkara yang mudah. Ia tak boleh diubah dalam sehari terutama jika kita punya ramai group tukang dalam satu satu masa. Tetapi, jika tak bermula dari sekarang, selama [...]

Lori Baru Permudah Operasi

By | 2017-10-02T11:47:44+00:00 February 6th, 2017|Categories: Artikel Umum, Berita Semasa, Design, Jual Beli|Tags: , , , |

  Alhamdulillah! Vrommm!!Vromm!!Hari ini kami menerima sebuah lagi lori tipper bagi melancarkan lagi operasi Mahligai Idaman Kelantan dan Terengganu. Ia sebagai salah satu langkah penambahbaikan dari sudut pengurusan operasi di mahligaiidaman.com Pilihlah Mahligai Idaman sebagai kontraktor bina rumah anda untuk memiliki kediaman berkualiti dan pengurusan pembinaan yang sentiasa terbaik!!  

Hubungi Kami ? sila tekan DISINI
+ +