0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Sebuah banglo kuning satu tingkat yang dibina di daerah Bachok, Kelantan berkonsepkan ciri tradisional rumah di terengganu. Banglo ini dilengkapi empat bilik tidur dan tiga bilik air. Banglo kuning ini melambangkan ciri-ciri banglo moden kerana dibina di kawasan perkampungan seperti menggunakan atap jenis perabung lima, dan kayu tunjuk langit yang digunakan pada bahagian atap rumah.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM246,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan batu hiasan pada bahagian tiang dan dinding luar rumah, torehan (groove line) pada bahagian bumbung dan dinding luar rumah, pemasangan kayu tunjuk langit pada bahagian bumbung rumah, pemasangan pergola (kayu dan polyglass awning) pada bahagian hadapan rumah, pemasangan handrailing stainless steel pada bahagian verenda dan tangga dapur serta pemasangan cornice pada bahagian tingkap , pintu rumah dan dinding luar rumah.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang Mahligai Idaman berikan sepanjang proses pembinaan rumah saya sehingga rumah siap.
En. Azril
Bachok, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.