PORTFOLIO 13


1760

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


3

BILIK AIR

BANGLO KUNING SATU TINGKAT

Sebuah banglo kuning satu tingkat yang dibina di daerah Bachok, Kelantan berkonsepkan ciri tradisional rumah di terengganu. Banglo ini dilengkapi empat bilik tidur dan tiga bilik air. Banglo kuning ini melambangkan ciri-ciri banglo moden kerana dibina di kawasan perkampungan seperti menggunakan atap jenis perabung lima, dan kayu tunjuk langit yang digunakan pada bahagian atap rumah.

PAKEJ SILVER

RM246,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan batu hiasan pada bahagian tiang dan dinding luar rumah, torehan (groove line) pada bahagian bumbung dan dinding luar rumah, pemasangan kayu tunjuk langit pada bahagian bumbung rumah, pemasangan pergola (kayu dan polyglass awning) pada bahagian hadapan rumah, pemasangan handrailing stainless steel pada bahagian verenda dan tangga dapur serta pemasangan cornice pada bahagian tingkap, pintu rumah dan dinding luar rumah.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang Mahligai Idaman berikan sepanjang proses pembinaan rumah saya sehingga rumah siap.”
En. Azril
Bachok, Kelantan.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

Hubungi Kami Sekarang Atau Walk-In Ke Pejabat Kami !

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN
PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU
Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534