PORTFOLIO 14


1333

LUAS (KPS)


3

BILIK TIDUR


2

BILIK AIR

BANGLO IDAMAN

Banglo berkeluasan 1,333 kaki persegi ini mempunyai tiga bilik tidur dan dua bilik air. Rekabentuk yang sangat menarik dari segi penggunaan tingkap labuh dan gabungan dalam pemilihan warna kuning dan coklat sangat sesuai supaya rumah kelihatan menarik.

PAKEJ GOLD

RM193,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan cornice pada bahagian tingkap, torehan groove line pada bahagian dinding luar, pemasangan handrailing stainless steel di veranda, pemasangan shera board pada bahagian bumbung serta penggunaan batu hiasan pada bahagian dinding luar.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Saya sangat bersyukur dan berterima kasih kepada Mahligai Idaman dan staff kerana memberikan layanan yang baik sepanjang saya berurusan dari awal sehingga rumah saya siap sepenuhnya.

Terima kasih dan selamat maju jaya kepada Mahligai Idaman pada masa akan datang.”
Pn Rosmaria
Kadok, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

Hubungi Kami Sekarang Atau Walk-In Ke Pejabat Kami !

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN
PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU
Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534