0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo setingkat yang dibina di Binjai, Kelantan ini berkeluasan 2,588 kaki persegi mempunyai empat bilik tidur dan empat bilik air. Banglo ini menerapkan beberapa ciri banglo moden seperti penggunaan cermin hitam pada bahagian tingkap menampakkan lebih premium serta kombinasi dengan batu hiasan pada bahagian dinding pintu masuk utama.

Dari segi pengunaan warna, pemilik memilih untuk mengunakan warna kelabu dan putih sekaligus menampakkan persekitaran banglo ini lebih luas.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Gold

RM375,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
  • Mozek dinding tandas penuh Mozek dinding lantai penuh di bilik air utama
  • Pendawaian Tiga Fasa Pendawaian elektrik 3-phase pada keseluruhan rumah
  • Punca aircond dan air panas Percuma dua punca aircond dan satu punca air panas
  • Siling bertingkat Siling bertingkat percuma tanpa lampu di ruang tamu
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan shera board pada bahagian bumbung, torehan groove line pada dinding luar rumah, pemasangan cornice pada bahagian tingkap, pemasangan batu hiasan pada dinding pintu utama serta pemasangan owning pada bahagian bumbung veranda.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Terima kasih Mahligai Idaman kerana menyiapkan rumah idaman saya. Dari awal proses pembinaan, staff sentiasa memaklumkan perkembangan semasa kepada saya.
Dr Shamimi
Binjai, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.