PORTFOLIO 22


2588

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO TAKDIR TERCIPTA

Banglo setingkat yang dibina di Binjai, Kelantan ini berkeluasan 2,588 kaki persegi mempunyai empat bilik tidur dan empat bilik air. Banglo ini menerapkan beberapa ciri banglo moden seperti penggunaan cermin hitam pada bahagian tingkap menampakkan lebih premium serta kombinasi dengan batu hiasan pada bahagian dinding pintu masuk utama. Dari segi pengunaan warna, pemilik memilih untuk mengunakan warna kelabu dan putih sekaligus menampakkan persekitaran banglo ini lebih luas.

PAKEJ GOLD

RM375,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Pendawaian Tiga Fasa
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti Torehan (groove line) pada dinding bahagian luar rumah, pemasangan batu hiasan pada dinding luar rumah – entrance serta beberapa tambahan lain.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Terima kasih Mahligai Idaman kerana menyiapkan rumah idaman saya. Dari awal proses pembinaan, staff sentiasa memaklumkan perkembangan semasa kepada saya.”
Dr. Shamimi
Binjai, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534