PORTFOLIO 23


2508

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


3

BILIK AIR

BANGLO IDAMAN

Banglo yang terletak di Tumpat, Kelantan ini mempunyai empat bilik tidur dan tiga bilik air. Penggunaan cermin berwarna hijau ‘see-through’ membuatkan banglo ini sungguh menarik dan unik. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden seperti bentuk atap  dan gabungan warna coklat dan kuning lembut menaikkan lagi kontra warna tersebut.

PAKEJ GOLD

RM364,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Pendawaian Tiga Fasa
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design pemasangan tiang formica pada bahagian ruang tamu, pemasangan bath tub di bilik air utama, pemasangan handrailing stainless steel di veranda, pemasangan batu hiasan pada tiang luar, torehan groove line pada dinding luar serta pemasangan cornice pada bahagian tingkap.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Kontraktor bina rumah yang dipercayai di Kelantan & Terengganu. Terima kasih Mahligai Idaman di atas usaha dan kerja keras dalam menyiapkan rumah saya.”
En. Nazirul Izzat
Tumpat, Kelantan.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534