PORTFOLIO 28


2850

LUAS (KPS)


5

BILIK TIDUR


3

BILIK AIR

BANGLO MOUNT OLIVE GREEN

Keunikan rumah banglo milik klien kami En Nik Apih yang terletak di Besut, Terengganu ini mempunyai mempunyai lima bilik tidur dan tiga bilik air. Banglo yang berkeluasan 2,830 ini dibina dengan spesifikasi Pakej Amber. Pemilihan penggunaan tona warna hijau dan coklat menampakkan persektiran banglo ini selesa dan luas.

PAKEJ SILVER

RM396,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti torehan groove line pada bahgaian dinding luar rumah, pemasangan shera board pada bahagian bumbung, pemasangan handrailing stainless steel di bahagian veranda serta pemasangan cornice di bahagian tingkap.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Saya Nik Hafiz ingin merakam jutaan terima kasih kepada pihak Mahligai Idaman kerana telah menyiapkan rumah banglo saya. Pembinaan yang sangat kemas dan cantik.”
En. Nik Apih
Besut, Terengganu

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

Hubungi Kami Sekarang Atau Walk-In Ke Pejabat Kami !

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN
PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU
Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534