0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Keunikan rumah banglo milik klien kami En Hafiz yang terletak di Besut, Terengganu ini mempunyai mempunyai lima bilik tidur dan tiga bilik air. Banglo yang berkeluasan 2,830 ini dibina dengan spesifikasi Pakej Amber.

Pemilihan penggunaan tona warna hijau dan coklat menampakkan persektiran banglo ini selesa dan luas.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM396,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti torehan groove line pada bahgaian dinding luar rumah, pemasangan shera board pada bahagian bumbung, pemasangan handrailing stainless steel di bahagian veranda serta pemasangan cornice di bahagian tingkap.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Saya Nik Hafiz ingin merakam jutaan terima kasih kepada pihak Mahligai Idaman kerana telah menyiapkan rumah banglo saya. Pembinaan yang sangat kemas dan cantik.
En Hafiz
Besut, Terengganu
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.