PORTFOLIO 48


2274

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO PEPPERMINT TERATAK KASIH

Banglo satu tingkat yang dibina di daerah Bachok, Kelantan ini mempunyai empat bilik tidur dan empat bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo konvensional seperti rekabentuk rumah menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh dan tona warna kuning yang digabungkan dengan warna coklat untuk menaikkan kontra warna tersebut.

PAKEJ GOLD

RM330,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Pendawaian Tiga Fasa
  • Punca aircond dan air panas
  • Siling bertingkat

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti penggunaan batu hiasan pada tiang dan dinding pintu masuk luar rumah, torehan groove lines pada bahagian dinding luar, pemasangan tiang formica di antara ruang tamu dan ruang makan serta pemasangan kayu hiasan aluminium (louvres) pada bahagian porch.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

” Terima kasih Mahligai Idaman kerana menyiapkan kediaman saya yang begitu cantik sekali. Pembinaan yang teliti dan kemas serta kerjasama daripada staf-staf yang sangat baik. “
En Mohd Saradi
Bachok, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534