0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo satu tingkat yang dibina di daerah Jerteh, Terengganu ini mempunyai empat bilik tidur dan tiga bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo konvensional seperti bentuk atap disamping menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh warna hitam dan tona warna kuning yang digabungkan dengan warna hijau untuk menaikkan kontra warna tersebut.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM287,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan shera board pada bahagian bumbung rumah dan pemasangan cornice pada bahagian tingkap.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Memang tidak salah lagi bahawa Mahligai Idaman adalah kontraktor bina kediaman no 1 di Kelantan dan Terengganu. Proses bina kediaman saya cukup lancar sejak mula-mula proses lukis pelan sehingga serahan kediaman.

Saya sangat berpuas hati dan mengucapkan jutaan terima kasih kepada team Mahligai Idaman.
Pn. Nur Fadhilah
Jerteh, Terengganu
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.