πˆππ†πˆππŠπ€π π‘π”πŒπ€π‡ πˆπƒπ€πŒπ€π π’π„ππ„π‘π“πˆ 𝐈𝐍𝐈???πŸ˜‰

➑️Selalu idamkan memiliki sebuah banglo yang selesa untuk seisi keluarga??Haa….jom tengok banglo dekat bawah ni, mana tau berkenan di hati…

➑️Kalau dah tengok tu, tak rasa nak bina rumah sendiri macam ni ke?

➑️Bila bina rumah dengan Mahligai Idaman, banyak manfaatnya sebab kita design rumah ikut CITARASA, BAJET dan KEHENDAK pelanggan! Malah kami akan sediakan plan rumah 3D untuk gambaran awal kepada pelanggan.

➑️Lokasi anda di mana? Kenapa kami ingin tahu lokasi rumah yang anda ingin bina? Kerana kawasan perkhidmatan kami meliputi pantai timur iaitu KELANTAN & TERENGGANU sahaja!

Tunggu apa lagi, jom bina rumah atas tanah sendiri‼️

Berminat nak bina rumah dengan Mahligai Idaman?? Hubungi pegawai pemasaran kami di talian berikut :

MI Kelantan
019-982 8577
019-930 9377
019-932 1677

MI Terengganu
019-943 5534
013-986 5534

Klik link whatsapp berikut untuk hubungi kami :

MI Kelantan
https://mahligaiidaman.com/fakimi
https://mahligaiidaman.com/shazili
https://mahligaiidaman.com/saiful

MI Terengganu
https://mahligaiidaman.com/shahidah
https://mahligaiidaman.com/farhan


“Miliki Rumah Idaman Anda”

Ingin tahu lebih lanjut? Telefon nombor hotline kami di bawah

Ingin tahu lebih lanjut? klik button di bawah untuk bercakap dengan pegawai pemasaran kami

Dapatkan konsultasi percuma bina rumah di mahligai idaman

1 Step 1
Pekerjaan
Pinjaman
Tanah
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Daftar Newsletter

1 Step 1

langgan newsletter Mahligai Idaman untuk info terbaru dan pelan banglo percuma 

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
0
Likers
0
Followers
0
Subscribers
0
Tweets
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.