Nak Tengok Rumah Moden Terbaik di Kelantan Disember 2017 Ini?

/, Berita Semasa, Progres Rumah/Nak Tengok Rumah Moden Terbaik di Kelantan Disember 2017 Ini?

Rumah Moden Pelan Setingkat di Kelantan

Rumah yang baharu sahaja siap di Pantai Senak Bachok Kelantan, struktur yang sungguh cantik dan moden Mahligai Idaman bawakan !

Tinggal tak lama dah sebelum banglo rumah moden ni diserah kunci oleh pegawai pemasaran Kontraktor Bina Rumah di Kelantan kepada tuan rumah.

Persekitaran banglo ni makin cantik dengan tambahan batu chipping yang diratakan sekeliling tanah ini.

Terdapat beberapa koleksi reka bentuk rumah yang berasaskan kemodenan yang dibina atas mengikut kemahuan pengguna yang mahu membina rumah.

Selain daripada koleksi yang ada , terdapat beberapa rumah moden yang sangat menarik pelanggan yang dipaparkan di laman sosial Mahligai Idaman. Anda boleh klik disini.

Rumah moden pada masa kini menjadi salah satu bukti begitu cantik, begitu gah seni bina serta semua rekaannya yang menjadi salah satu sebab kenapa ia menjadi satu tarikan yang luar biasa oleh pelancong dan sekitar kawasan kelantan.

Dengan rekaan yang moden, para pembeli juga mampu memenuhi kemahuan mereka untuk memiliki rumah idaman mereka yang berkonsepkan kemodenan yang indah dan cantik.

Pemilihan senarai rekaan bentuk rumah moden  yang terbaik juga mestilah mengikut citarasa masing-masing agar ia dapat memuaskan bagi rumah idaman mereka.

rumah moden

Rumah Moden di Kelantan

Rumah –rumah moden ini juga sangat dikenali dengan kehebatan binaanya sehingga menjadi kebanggaan dalam dunia seni bina moden yang diguna pakai pada masa kini.

Selain itu , Kontraktor Bina Rumah Bina Rumah Atas Tanah Sendiri juga menggunakan konsep rumah moden ini adalah lebih kepada memperbaharui konsep yang sebelum ini kami kendalikan untuk memuaskan permintaan setiap pelanggan yang memerlukan perkhidmatan Mahligai idaman untuk melaksanakan rumah idaman mereka.

 

rumah moden

Apakah yang perlu dipertimbangkan sebelum memilih desain rumah moden?

Dalam membina rumah moden juga , terdapat beberapa contoh yang biasa kita lihat iaitu lebih kepada segi hiasan , bentuk rumah , barang yang digunakan dan sebagainya.

Oleh itu, terdapat juga beberapa faktor yang mungkin diserapkan dalam membina rumah-rumah moden antaranya adalah rekabentuk rumah moden, saiz kediaman , pengaruh lokasi dan juga gaya senibina yang terkini.

Rekaan rumah moden kebiasaannya melibatkan kos yang agak tinggi malah berbeza dengan rekaan rumah biasa.

Selain itu, suasana kediaman rumah moden lebih cantik dipandang kerana rekaannya yang sangat berbeza dengan rekaan lain.

Apa yang penting adalah barangan yang digunakan juga mestilah bersesuaian dengan ciri rumah yang dibina oleh kontraktor bina rumah.

 

 

rumah moden

Reka bentuk Rumah Moden

Di samping itu, reka bentuk rumah moden ini lebih kepada rekaan yang terkini dan perkara biasa yang dilihat adalah dibahagian bumbung kerana rumah yang berasaskan kemodenan ini tidak mempunyai perabung tetapi ia lebih kepada menggunakan bumbung yang diperbuat daripada konkrit flat sahaja.

Dengan cara ini , bumbung tersebut lebih menggambarkan bahawa rumah yang dibina itu lebih kepada rumah kemodenan yang dibina pada masa kini .

Tetapi rumah yang siap dibina hasil gabungan idea kontraktor rumah kami dengan pembeli, maka terhasil desain moden dengan tradisional ini .

Akhir sekali , kediaman yang dibina untuk meningkatkan kecekapan ruang , mengimbangi trend dan juga memenuhi gaya hidup moden hari ini.

Segala kelengkapan dan aksesori disusun letak dengan mengutamakan fungsi serta praktikal supaya ia dapat menciptakan kesan pada ruang tersebut nampak lebih besar dan juga lebih moden.

Sekian.

Berminat untuk mendapatkan khidmat Kontraktor Bina Rumah di Kelantan dan Terengganu?

Klik terus link dibawah bagi direct Whatsapp kepada kami:

KELANTAN
https://mahligaiidaman.com/shazili
https://mahligaiidaman.com/fakimi
https://mahligaiidaman.com/izani

TERENGGANU
https://mahligaiidaman.com/saiful
https://mahligaiidaman.com/amir
https://mahligaiidaman.com/naailah

Kunjungi kami di:
1f4cc - Nak Tengok Rumah Moden Terbaik di Kelantan Disember 2017 Ini??Pejabat Kelantan:
PT 392, Pusat Perniagaan Bandar Baru Tunjong,
Jalan Kuala Krai,
16100 Kota Bharu,
Kelantan

Google Maps: https://goo.gl/PUmDzd

1f4cc - Nak Tengok Rumah Moden Terbaik di Kelantan Disember 2017 Ini??Pejabat Terengganu:
Pt 30938, Jalan Lapangan Terbang
Kg. Tok Gong Badak
21300 Kuala Terengganu
Terengganu

Google Maps: https://goo.gl/QatkJP

Atau layari PROMOSI terbaru kami disini:

https://www.mahligaiidaman.com/promosi/

“Rumah idaman”

“Rumah Mampu Milik”

“Kontraktor Bina Rumah”

“Bina Rumah Idaman Anda”

“Bina Rumah Atas Tanah Sendiri”

“Kontraktor Bina Rumah di Kelantan”

“Kontraktor Bina Rumah di Terengganu”

About the Author:

Admin
Write code !

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Hubungi Kami ? sila tekan DISINI
+ +