kontraktor

/Tag: kontraktor

Tahniah kepada pemenang cabutan bertuah #binarumahatastanah sendiri

By |2019-05-28T12:51:11+08:00May 28th, 2019|Categories: Berita Semasa|Tags: , , , , , , , , |

TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG Antara pengunjung yang telah memenangi hadiah dalam Peraduan cabutan bertuah di booth kami 🥳🥳 Sep demo tok sey ko hadioh ni, kito nok bui sajo jh ni, cumo kena like page FB Mahligaiidaman, share n tag jah...tok payoh wat tubik duit sobat😲😲 erima kasih kerana mengambil bahagian peraduan yang menyeronokkan ini! Jangan [...]

Meeting santai bersama Software Developer

By |2017-10-18T10:53:39+08:00October 18th, 2017|Categories: Berita Semasa, Tips Bina Rumah|Tags: , , , , , , |

MI sedang giat untuk membangunkan customised software tersendiri untuk membantu memudahkan bakal-bakal klien melihat pelan-pelan yang sesuai untuk tanah mereka. Software ini akan senaraikan senarai tepat pelan-pelan yang betul-betul muat dalam satu-satu tanah. Kami jangka MI merupakan satu-satunya kontraktor di Malaysia yang akan menggunapakai software ini buat masa ini. 

Proses Bina Rumah: Apakah Proses Tahap Ini Yang Perlu Anda Ketahui

By |2017-12-19T16:33:46+08:00October 10th, 2017|Categories: Berita Semasa, Progres Rumah|Tags: , , , , , , , , , |

Proses Bina Rumah: OKEH...DAH BOLEH CLAIM 80%! Haa..itu lah antara dialog2 yang biasa didengar dan digunapakai di pejabat bila dalam proses kesiapan projek pembinaan bina rumah terutama yang melibatkan pembiayaan jenis pinjaman. Ini lah yang dinamakan tuntutan bayaran berperingkat, kaedah ini memerlukan kontraktor melakukan kerja pembinaan terlebih dahulu menggunakan modal sendiri sebelum membuat tuntutan [...]

“Supervisor Yang Selalu Update, Rasa Bersyukur & Puas Hati” Pelanggan Tahu

By |2017-12-13T14:53:14+08:00September 24th, 2017|Categories: Berita Semasa|Tags: , , , , , , , , |

Testimoni Bina Rumah: Rasa Bersyukur Terima kasih kepada klien kami di Bachok, Kelantan: Puan Laila yg beri kepercayaan pada team kami menguruskan pembinaan rumah beliau. Puan Laila tinggal di Johor Bharu, jadi beliau jarang jarang balik ke Kelantan. Tetapi Staf Kontraktor Bina Rumah di Kelantan selalu memonitoring keadaan semasa proses rumah Puan Laila ini. [...]

“Pelan Lulus Majlis, Loan Lulus, Kontraktor Rumah Lari” Luahan Seorang Pembeli

By |2017-12-12T16:03:14+08:00September 19th, 2017|Categories: Berita Semasa, Jual Beli, Tips Bina Rumah|Tags: , , , , , , , |

Masalah Kontraktor Rumah Cabut Lari?? "...Ouh,Kita gini bab pelan apa semuo kito tok runsing mano, sebab nyo pelan hok kito ada nie cop lulus dah arkitek engineer...tapi gakk kontraktor jah xdop lagi"? "...Nak tanya sikit, ambo ada masalah sikit ni bab rumah.. Pelan lulus majlis apa dah..loan pun lulus dahh..kontraktor pulok dah cabut lari [...]

Gudang Kontraktor Tempat Rahsia Barangan Import Disimpan

By |2017-11-30T16:14:06+08:00July 2nd, 2017|Categories: Berita Semasa, Jual Beli, Tips Bina Rumah|Tags: , , , , , , |

Gudang Kontraktor Bina Rumah Berwajah Baru ! Lama admin tak update berkenaan situasi warehouse Kontraktor Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di Kelantan. Sebenarnya, warehouse Mahligai Idaman padat dengan barangan binaan yang diimport sendiri bagi kegunaan projek bina rumah atas tanah sendiri Mahligai Idaman di Kelantan & Terengganu. Hampir setiap bulan, ada sahaja kontena barangan bina rumah [...]

Rumah Siap Bina vs Rumah Belum Bina?

By |2017-10-02T11:49:34+08:00November 23rd, 2011|Categories: Artikel Umum|Tags: , , , , , , , , |

Apa khabar pembaca sekalian? Topik perbincangan yang ingin saya ketengahkan hari ini adalah berkisar tentang keputusan ramai bakal pembeli rumah sama ada mahu membeli rumah siap dibina atau rumah yang belum dibina. Kedua-dua rumah kategori terbabit mempunyai kelebihan dan kekurangan masing-masing. Banyak faktor yang perlu diambil kira oleh bakal pembeli sebelum keputusan dibuat antaranya adalah [...]

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
WhatsApp chat