pantai timur

/Tag:pantai timur

Syarikat Kontraktor Ini Patut Dikenakan Tindakan !

By | 2017-12-11T10:56:01+00:00 August 23rd, 2017|Categories: Tips Bina Rumah|Tags: , , , , , , |

Apa Kata Pelanggan Tentang Kontraktor Ini ? Jeng-jeng-jeng... Pong pang pong pang marketing; yang paling utama dalam pembinaan adalah operation team. Tak boleh terlalu hypee dalam mencari klien jika operation team tak boleh support pelanggan yang bina rumah. Di Mahligai Idaman, kami tak perfect, kami pun ada kekurangan mcm org lain; tapi kami cuba [...]

Perbezaan Bata

By | 2017-11-26T16:24:56+00:00 April 27th, 2017|Categories: Berita Semasa, Progres Rumah, Tips Bina Rumah|Tags: , , , , |

Perbezaan Bata Di Setiap Rumah Pembinaan Bata Rumah Idaman? Hari ini admin nak kongsikan mengenai perbezaan bata putih/bata press dengan bata merah/bata tanah liat... Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada kita semua termasuk pembeli dan kontraktor bina rumah. Bata Merah -Bahan utama yang digunakan ialah tanah liat -Dibuat dari campuran tanah liat [...]

MyCREST

By | 2017-11-26T16:22:53+00:00 April 26th, 2017|Categories: Berita Semasa, Tips Bina Rumah|Tags: , , , , , |

Apa tu MyCREST?? Baiklah hari ni admin nak share sikit pasal MyCREST? adapun input yang terbaik semestinya harus diperolehi dari govenment agency iaitu CIDB untuk penerangan yang lebih jelas. MyCREST ni singkatan untuk Malaysian Carbon Reduction and Environment Sustainability Tool, Untuk apa MyCREST?? salah satu strategi yang digunapakai bagi mempromosi amalan pembangunan secara mampan/sustainable. [...]

QLASSIC SCORE Dari CIDB

By | 2017-11-23T13:21:26+00:00 March 30th, 2017|Categories: Artikel Umum, Berita Semasa, Jual Beli, Progres Rumah, Tips Bina Rumah|Tags: , , , , , |

QLASSIC SCORE: 63% dari CIDB Salah satu projek kami yang terletak di Wakaf Che Yeh, Kota Bharu telah diberi penarafan rating QLASSIC sebanyak 63% hasil pemeriksaan yang dibuat oleh CIDB. Apa itu QLASSIC? Satu penarafan kualiti workmanship binaan yang diperkenalkan oleh CIDB. Standard yang digunapakai sama dengan CONQUAS dari Singapura. Kontraktor Bina Rumah Di [...]

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Hubungi Kami ? sila tekan DISINI
+ +