This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

shower

/Tag:shower

ANGPA SUKA KAA DPT SLIM SHOWER LAGUNI

By | 2017-10-02T11:42:16+00:00 September 13th, 2017|Categories: Berita Semasa, Tips Bina Rumah|Tags: , , , |

"ANGPA SUKA KAA DPT SLIM SHOWER LAGUNI?" Kami duk finalise nk kasi option tambahan kalau klien xberminat guna Mix Shower; kami plan nak kasi head shower jgk tp Top Quality; Brush Stainless Steel atau Mirror Clear Stainless Steel... -> Brush ni jenis finishing mcm gosok yg bentuk bulat tu -> Mirror Clear ni jenis [...]

Plastik Formwork pertama telah digunakan !

By | 2017-10-02T11:43:17+00:00 June 15th, 2017|Categories: Berita Semasa, Progres Rumah|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , |

  Ini adalah satu inovasi dalam pembikinan formwork bagi beam dan column. Sebelum ini anda lihat ia menggunakan papan plywood kan, haa kali ni dah bertukar kepada material plastik. Kami akan berkongsi pada anda keberkesanan material ini berbanding kayu plywood pada sesi video akan datang. Mungkin buat klien, perkara ini bukanlah keutamaan yang ingin [...]

Video: Banglo Kg.Belimbing Tanah Merah

By | 2017-10-02T11:43:23+00:00 June 11th, 2017|Categories: Artikel Umum, Tips Bina Rumah, Videos|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , |

Video: Banglo Siap di Tanah Merah, Kelantan Jom saksikan ruang dalaman banglo siap Mahligai Idaman di Tanah Merah, Kelantan. Saiz banglo : 2104 kaki persegi Bilik : 4 Bilik Air : 3 Harga (asas) : RM 284,000

Hello ! Smart Home

By | 2017-10-02T11:43:25+00:00 June 11th, 2017|Categories: Progres Rumah, Tips Bina Rumah, Uncategorised|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , |

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera!! Selamat berpuasa! Selamat berhujung minggu! Sekadar perkongsian buah fikiran, Teknologi hari ini telah memberikan impak yang besar kepada segenap ruang dalam kehidupan kita, tidak lupa juga kepada bidang pembinaan. Ia telah memberikan satu revolusi terhadap cara kerja dan peranan individu penting di dalam sesebuah projek. Smart Built Environment (SBE) technology [...]

Nostalgia Mahligai Idaman

By | 2017-10-02T11:43:26+00:00 June 7th, 2017|Categories: Berita Semasa|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , |

  Gambar ini adalah paparan bagi iklan korporat terbaru kami yang akan muncul tidak lama lagi. Apabila disoroti gambar ini, ohhh sangat nostalgia bila dikenang bagaimana kisah Mahligai Idaman bermula hinggalah ke hari ini. Kami bermula dengan 2 kakitangan sahaja pada awal penubuhan 2008 (9 tahun yang lalu). Perlahan lahan mendaki bukit yang mendatar [...]

Final Touch Up

By | 2017-10-02T11:43:28+00:00 June 7th, 2017|Categories: Berita Semasa, Progres Rumah|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , |

Final touch up!!! Banglo di Besut, Terengganu ini dalam proses akhir bagi kesiapan sebelum dijangka penyerahan kunci dibuat menjelang Hari Raya. Amacam, cantik tak??

Jauh perjalanan luas pemandangan..

By | 2017-10-02T11:43:30+00:00 June 6th, 2017|Categories: Artikel Umum, Berita Semasa, Jual Beli|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , |

Jauh perjalanan luas pemandangan.. Hari ini team Marketing kami berada di Kuala Berang bagi perbincangan dengan pelanggan berkenaan dengan proses bina rumah. Bagi anda yang berada di Kelantan dan Kuala Terengganu berminat untuk membina rumah dan ingin mengetahui berkenaan dengan proses bina rumah boleh terus datang ke ofis kami ataupon boleh hubungi kami di talian; [...]

Kunjungan Pelanggan Hari Ini!

By | 2017-10-02T11:43:52+00:00 June 4th, 2017|Categories: Artikel Umum, Berita Semasa, Progres Rumah|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , |

Kunjungan pelanggan ke pejabat kami tidak putus - putus walaupun dibulan puasa bagi membincangkan tentang proses bina rumah dan melihat sendiri barang - barang di Showroom kami. Jadi, anda yang berminat untuk Bina Rumah kami amat mengalu - alukan kedatangan anda.

UPVC ganti Aluminium?

By | 2017-10-02T11:43:54+00:00 June 4th, 2017|Categories: Artikel Umum, Jual Beli, Progres Rumah, Tips Bina Rumah|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , |

UPVC GANTI ALUMINIUM? Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Julung kalinya, taklimat penggunaan rangka tetingkap daripada UPVC telah diadakan di Kota Bharu, Kelantan seminggu sebelum bulan puasa dengan speaker diimport khas Mahligai Idaman dari Shanxi, China ??. Oh bagi bagi belum tahu, kami banyak bekerjasama dengan pengilang bahan binaan dari luar negara dan ini juga [...]

LAMINATE FLOOR DI RUMAH ANDA?

By | 2017-10-02T11:43:56+00:00 June 4th, 2017|Categories: Artikel Umum, Berita Semasa, Tips Bina Rumah|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , |

Laminate Flooring sudah mula digunapakai! Kebanyakan hotel mewah mahupun butik pakaian menggunapakai Laminate Flooring, dan buat pelanggan bina rumah Mahligai Idaman, asalkan kawasan anda bukan kawasan berisiko dilanda banjir, dan elakkan juga ruang yang berisiko tinggi untuk tertumpah air seperti ruang dining area. Apabila kami berikan barangan eksklusif ini secara PERCUMA, anda [...]

Hubungi Kami ? sila tekan DISINI
+ +