MACHANG : 29 Lot Tanah Banglo Kampung Pulai Chondong (SOLD OUT)

pulai chondong

Tanah Lot Untuk Dijual Dengan Harga Mampu Milik.

29 lot tanah banglo yang terletak di Pulai Chondong, Machang ini ditawarkan dengan pelbagai keluasan. Harga di lokasi ini 50% yang mana lebih rendah dari harga pasaran semasa serta lebih jimat dan mampu milik. Minimum keluasan tanah adalah 5200 kaki persegi yang mana cukup luas untuk lot banglo dan memberi keselesaan kepada pemilik.

Tiada sebarang masalah sebab perjanjian jual beli disediakan bagi melindungi kepentingan pembeli. Menariknya lokasi tanah disini, dengan harga bermula RM35,000 – RM46,000 dan sangat mampu milik dengan lokasi yang strategik. Anda boleh lihat banyak lagi lot tanah yang pastinya harga lebih murah dari pasaran luar. Jangan lepaskan peluang ini! Miliki Rumah Idaman Anda sekarang.

Lokasi tanah yang terletak di Pulai Chondong, Machang ini merupakan lokasi yang sangat strategik dimana terdapat pelbagai kemudahan asas seperti masjid, sekolah, klinik, jalan utama dan sebagainya. Selain daripada kemudahan asas, lokasi tapak Pulai Chondong, Machang juga merupakan kawasan bebas banjir. Jadi tidak menjadi kerisauan kepada pelanggan untuk bina rumah di kawasan ini. Keluasan tanah adalah 5200 kaki persegi dan keluasan rumah pula adalah 1000 kaki persegi yang mana mempunyai 3 bilik dan 2 bilik air. Rekabentuk rumah yang dibina mengikut lakaran 3D yang pilih oleh pelanggan sendiri. Kami juga menyediakan khidmat konsultansi secara percuma untuk bakal pelanggan yang ingin dapatkan maklumat lanjut tentang Pakej Tanah dan Bina Rumah. 

pulai chondong

NOTA: sila rujuk table di sebelah untuk melihat status lot sudah di dijual atau masih ada.

LOTSAIZ (KPS)STATUS
PT KPS Available
PT KPS Available
PT KPS Available
PT KPS Available
PT KPS Available

PETA LOKASI DAN TAPAK TANAH

VIDEO LOKASI

LOKASI TAPAK

  • 2 minit ke Balai Polis Pulai chondong
  • 2 minit dari Maahad Syamsul Maarif Perempuan
  • 2 minit ke Sekolah Kebangsaan Pulai Chondong
  • Berdekatan dengan jalan utama
  • Berdekatan dengan segala kemudahan sedia ada
  • Kawasan bebas banjir.

PETA UNTUK KE TAPAK