Kenali Sisip Angin & Louver!

Jom Baca Dengan Lebih Lanjut Apakah Itu Sisip Angin & Louver!?

Sisip Angin @ Aluminium Louvers ialah satu alat pengatup yang dibuat daripada aluminium dengan bilah aluminium melintang yang bersudut untuk menerima cahaya matahari serta pengudaraan, ia juga untuk menahan tempias hujan dan silau cahaya.

Sisip angin boleh disesuaikan dengan sesuatu keadaan, biasanya pada beranda, entrance, porch, tangki air, dan lubang layar.

๐——๐—œ ๐—•๐—”๐—›๐—”๐—š๐—œ๐—”๐—ก ๐— ๐—”๐—ก๐—” ๐—Ÿ๐—ข๐—จ๐—ฉ๐—˜๐—ฅ ๐—œ๐—ก๐—œ ๐——๐—œ๐—š๐—จ๐—ก๐—”๐—ž๐—”๐—ก?

  • Aluminium louver juga boleh dipasang pada bahagian dapur iaitu pada bahagian memasak yang membolehkan wap asap itu keluar melalui louver.
  • Aluminium louver boleh dipasang dibahagian porch, beranda, tangka air, lubang layar dan entrance.
  • Louver juga boleh dijadikan sebagai dinding untuk luar rumah.

๐—ž๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—บ๐—ฝ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐—ป:

  • Aluminium louver merupakan kos tambahan didalam sesuatu projek, bukan termasuk dalam speksifikasi asas bagi projek mahligai idaman untuk sesebuah rumah mengikut citarasa pelanggan.
  • Kos tambahan untuk aluminium louver pula bergantung pada keluasan yang ingin dibuat contoh di ruang beranda, tangka air, porch dan entrance.

Ingin dapatkan khidmat konsultansi tentang bina rumah secara ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—จ๐— ๐—”??? Hubungi sekarang pegawai pemasaran kami atau melalui whatsapp dengan KLIK link dibawah:

๐—ช๐—ต๐—ฎ๐˜๐˜€๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ:

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534