PORTFOLIO 101


2354

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO DE’ LAILA

Banglo milik klien kami Puan Nur Azma telah siap dibina sepenuhnya di Serada, Kuala Terengganu. Keunikan banglo ini ia mempunyai ruang terbuka di bahagian atas (tingkat satu). Banglo ini  dilengkapi dengan empat bilik tidur dan empat bilik air. Banglo yang berkeluasan 2,354 kaki persegi ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden iaitu dari segi rekabentuk dalaman dan luaran yang sangat. Dari segi penggunaan tona warna di bahagian luaran mereka memilih warna dark brown dan cream, manakala pada bahagia dalam rumah pula mereka memilih warna biru, putih, dan warna hijau di dalam bilik.

PAKEJ SILVER

RM317,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dengan penambahan aksesori iaitu pemasangan cornice pada keseluruhan tingkap, tingkap labuh di bahagian depan, batu hiasan pada dinding dan tiang luar rumah, grove line pada dinding luar dan memasang kayu tunjuk langit pada bahagian bumbung bagi menaikan lagi seri rumah.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Syukur Alhamdulillah impian kami sekeluarga untuk memiliki rumah idaman akhirnya tercapai. Rumah saya telah siap sepenuhnya dan saya sangat berpuas hati dengan hasil kerja kontraktor bina rumah no.1 di Kelantan & Terengganu iaitu Mahligai Idaman.”
Pn Nur azma
Serada, Kuala terengganu

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534