PORTFOLIO 104


2145

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO SERI MELAWI

Banglo milik klien kami Puan Rosnani yang telah siap dibina sepenuhnya di Bachok, Kelantan. Banglo yang berkeluasan 2,354 kaki persegi ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden iaitu dari segi rekabentuk dalaman dan luaran yang sangat menarik. Banglo ini dilengkapi dengan empat (4) bilik tidur, empat (4) bilik air, satu (1) bilik solat dan juga mempunyai satu (1) bilik stor. Dari segi penggunaan tona warna di bahagian luaran mereka memilih warna coral reef dan concord manakala pada bahagian dalam rumah pula mereka memilih warna lembut seperti silver. Pada ruangan bilik mereka menggabungkan dengan warna butterfly bush, cobalt dan deep teal supaya menampakan kontra pada ruangan dinding bilik tidur.

PAKEJ SILVER

RM289,575

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dengan penambahan aksesori iaitu pemasangan cornice pada keseluruhan tingkap dan dinding luar rumah, pemasangan batu hiasan pada dinding dan tiang luar rumah iaitu jenis brickstone dan pebble wash, tambahan grove line pada dinding luar dan juga pemasangan sheraboard pada bahagian bumbung bagi menaikan lagi seri rumah.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Dengan khidmat dan juga kepakaran Mahligai Idaman, saya kini sudah miliki rumah sendiri yang berkonsepkan rumah moden dan mengikut rekabentuk yang saya inginkan. Terima kasih Mahligai Idaman”
Pn Rosnani
Bachok, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

Hubungi Kami Sekarang Atau Walk-In Ke Pejabat Kami !

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN
PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU
Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534