PORTFOLIO 11


3339

LUAS (KPS)


5

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO MODEN TROPIKAL

Banglo satu tingkat bertemakan banglo klasik moden yang dibina di Kubang Kerian, Kelantan ini mempunyai lima bilik tidur dan empat bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo klasik moden seperti rekabentuk rumah disamping menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh dan pemilihan warna coklat digabungkan dengan warna krim menambahkan lagi kecantikan banglo ini.

PAKEJ GOLD

RM484,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Pendawaian Tiga Fasa
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari rekabentuk seperti pemasangan kayu hiasan (tetupang) pada bahagian bumbung rumah, torehan (groove line) pada bahagian bumbung dan dinding luar rumah, pemasangan hiasan aluminium (louvres) pada bahagian porch dan tangki air, pemasangan paving block (tapak gajah) pada bahagian driveway, pemasangan tiang formica (partition) antara ruang tamu dan ruang makan serta pemasangan cornice pada bahagian tingkap dan dinding luar rumah.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Mahligai Idaman sudah pasti menjadi pilihan saya sekeluarga sebagai kontraktor bina rumah no.1 di pantai timur. Saya sekeluarga sangat berterima kasih kepada seluruh warga kerja Mahligai Idaman kerana berjaya merealisasikan impian saya untuk memiliki rumah idaman.”
Dr. Aidaniza
Kubang Kerian, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

Hubungi Kami Sekarang Atau Walk-In Ke Pejabat Kami !

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN
PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU
Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534