0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo satu tingkat bertemakan banglo klasik moden yang dibina di Kubang Kerian, Kelantan ini mempunyai lima bilik tidur dan empat bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo klasik moden seperti rekabentuk rumah disamping menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh dan pemilihan warna coklat digabungkan dengan warna krim menambahkan lagi kecantikan banglo ini.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Gold

RM484,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
  • Mozek dinding tandas penuh Mozek dinding lantai penuh di bilik air utama
  • Pendawaian Tiga Fasa Pendawaian elektrik 3-phase pada keseluruhan rumah
  • Punca aircond dan air panas Percuma dua punca aircond dan satu punca air panas
  • Siling bertingkat Siling bertingkat percuma tanpa lampu di ruang tamu
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari rekabentuk seperti pemasangan kayu hiasan (tetupang) pada bahagian bumbung rumah, torehan (groove line) pada bahagian bumbung dan dinding luar rumah, pemasangan hiasan aluminium (louvres) pada bahagian porch dan tangki air, pemasangan paving block (tapak gajah) pada bahagian driveway, pemasangan tiang formica (partition) antara ruang tamu dan ruang makan serta pemasangan cornice pada bahagian tingkap dan dinding luar rumah.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Mahligai Idaman sudah pasti menjadi pilihan saya sekeluarga sebagai kontraktor bina rumah no.1 di pantai timur. Saya sekeluarga sangat berterima kasih kepada seluruh warga kerja Mahligai Idaman kerana berjaya merealisasikan impian saya untuk memiliki rumah idaman.

Terima Kasih Mahligai Idaman.
Dr. Aidaniza
Kubang kerian, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.