Project Description

0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo Idaman milik klien kami yang terletak di Pasir Puteh, Kelantan ini mempunyai tiga bilik tidur dan tiga bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden dari segi penggunaan tingkap labuh dan penggunaan warna putih dan kelabu di bahagian luar membuatkan banglo ini mempunyai keunikan tersendiri.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Amber

RM233,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
  • Banglo ini menggunakan spesifikasi Pakej Amber dengan penambahan dari sudut design seperti torehan (groove line) pada bahagian dinding dan tingkap luar rumah dan pemasangan cornice pada tingkap rumah.

    Klik pilihan dibawah untuk melihat spesifikasi Pakej Amber dan Pakej Ruby.
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Amber dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan cornice pada tingkap serta Torehan groove line pada bahagian dinding luar.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Amber dan Pakej Ruby yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Saya sebagai tuan rumah ingin mengucapkan terima kasih kepada Mahligai Idaman kerana bertungkus lumus dalam menyiapkan rumah saya seperti yang saya inginkan.
Pn Najah
Pasir Puteh, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp