0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo Idaman client kami lokasinya berdekatan UITM Machang, Kelantan. Banglo ini mempunyai lima bilik tidur dan enam bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden seperti penggunaan tambahan ketinggian roof beam yang tinggi pada bahagian hadapan ruang tamu, hadapan ruang keluarga, ruang makan dan sebahagian ruang keluarga menampakan ruang yang lebih luas dan selesa bila berada di dalam rumah. 

Dari segi penggunaan gabungan tona warna unggu dan kuning ‘King Ransom' nenambahkan lagi keunikan banglo moden ini.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Gold

RM360,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
  • Mozek dinding tandas penuh Mozek dinding lantai penuh di bilik air utama
  • Pendawaian Tiga Fasa Pendawaian elektrik 3-phase pada keseluruhan rumah
  • Punca aircond dan air panas Percuma dua punca aircond dan satu punca air panas
  • Siling bertingkat Siling bertingkat percuma tanpa lampu di ruang tamu
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti bilik solat dan dihiasi dengan corak bercirikan islamik, pemasangan cornice pada tingkap rumah, pemasangan hiasan aluminium (louvres) pada bahagian porch, torehan (groove line) pada dinding bahagian luar rumah, pemasangan batu hiasan pada dinding bahgian luar rumah, pemasangan tempered glass - aluminium handrailing pada bahagian entrance dan cermin berwarna hijau 'see-through'.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Terima kasih Mahligai Idaman menjadikan impian saya satu kenyataan untuk memiliki sebuah banglo setelah sekian lama. Layanan staff yang mesra pelanggan dan tidak pernah jemu dengan melayan setiap pertanyaan serta sentiasa update progress status pembinaan kepada saya sebagai pemilik rumah .

Terima kasih dan selamat maju jaya kepada team Mahligai Idaman.
Pn Aini
Machang, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.