PORTFOLIO 15


2845

LUAS (KPS)


5

BILIK TIDUR


6

BILIK AIR

BANGLO MELETOP

Banglo Idaman client kami lokasinya berdekatan UITM Machang, Kelantan. Banglo ini mempunyai lima bilik tidur dan enam bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden seperti penggunaan tambahan ketinggian roof beam yang tinggi pada bahagian hadapan ruang tamu, hadapan ruang keluarga, ruang makan dan sebahagian ruang keluarga menampakan ruang yang lebih luas dan selesa bila berada di dalam rumah. Dari segi penggunaan gabungan tona warna unggu dan kuning ‘King Ransom’ nenambahkan lagi keunikan banglo moden ini.

PAKEJ GOLD

RM360,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti bilik solat dan dihiasi dengan corak bercirikan islamik, pemasangan cornice pada tingkap rumah, pemasangan hiasan aluminium (louvres) pada bahagian porch, torehan (groove line) pada dinding bahagian luar rumah, pemasangan batu hiasan pada dinding bahgian luar rumah, pemasangan tempered glass – aluminium handrailing pada bahagian entrance dan cermin berwarna hijau ‘see-through’.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

” Terima kasih Mahligai Idaman menjadikan impian saya satu kenyataan untuk memiliki sebuah banglo setelah sekian lama. Layanan staff yang mesra pelanggan dan tidak pernah jemu dengan melayan setiap pertanyaan serta sentiasa update progress status pembinaan kepada saya sebagai pemilik rumah .
Terima kasih dan selamat maju jaya kepada team Mahligai Idaman. “
Pn Aini
Machang, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534