PORTFOLIO 2


2862

LUAS (KPS)


5

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

RUMAH BANGLO VIRAL

Banglo mewah milik klien kami terletak di Peringat, Kelantan ini sungguh indah kerana gabungan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden seperti penggunaan tingkap labuh menampakkan lebih premium serta torehan groove line pada dinding luar menambahkan lagi keunikan banglo ini. Dari segi penggunaan warna, pemilik memilih warna putih menampakan ruang yang lebih luas dan selesa bila berada di dalam halaman rumah..

PAKEJ SILVER

RM401,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan table top 8′ panjang, pendawaian elektrik – three phase, pemasangan cornice pada bahagian tingkap serta torehan groove line pada bahagian bumbung, tingkap dan dinding luar rumah.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Kini saya sudah miliki banglo idaman yang saya impikan selama ini. Alhamdulillah, saya sangat berpuas hati dengan Mahligai Idaman yang merupakan kontraktor bina rumah no.1 di pantai timur.”
Dr Nazri
Peringat, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534