0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo mewah milik klien kami terletak di Peringat, Kelantan ini sungguh indah kerana gabungan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden seperti penggunaan tingkap labuh menampakkan lebih premium serta torehan groove line pada dinding luar menambahkan lagi keunikan banglo ini. Dari segi penggunaan warna, pemilik memilih warna putih menampakan ruang yang lebih luas dan selesa bila berada di dalam halaman rumah.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM401,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan table top 8' panjang, pendawaian elektrik - three phase, pemasangan cornice pada bahagian tingkap serta torehan groove line pada bahagian bumbung, tingkap dan dinding luar rumah.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Kini saya sudah miliki banglo idaman yang saya impikan selama ini. Alhamdulillah, saya sangat berpuas hati dengan Mahligai Idaman yang merupakan kontraktor bina rumah no.1 di pantai timur.
Dr Nazri
Peringat
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.