PORTFOLIO 20


2429

LUAS (KPS)


5

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO IDAMAN

Banglo satu tingkat yang dibina di daerah Kuala Krai, Kelantan ini mempunyai lima bilik tidur dan empat bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo konvensional seperti rekabentuk rumah disamping menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh dan tona warna putih yang digabungkan dengan warna Kelabu Gelap dan Kelabu Cerah menaikkan kontra warna tersebut.

PAKEJ GOLD

RM352,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Pendawaian Tiga Fasa
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan shera board pada bahagian dinding dan bumbung rumah, torehan groove line pada bahagian bumbung tepi, pemasangan kayu hiasan aluminium (louvres) pada bahagian porch dan pintu masuk.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Terima kasih Mahligai Idaman kerana membina mahligai yang saya impikan selama ini. Rekabentuk dan pembinaan rumah yang sangat cantik dan kemas membuatkan saya sangat teruja kali pertama melihat rumah saya siap.”
En. Zukarnain
Kuala Krai, Kelantan.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

Hubungi Kami Sekarang Atau Walk-In Ke Pejabat Kami !

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN
PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU
Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534