PORTFOLIO 31


2378

LUAS (KPS)


5

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO STYLISH

Banglo satu tingkat yang terletak di daerah Kuala Krai, Kelantan ini mempunyai lima bilik tidur dan empat bilik air dengan keluasan 2,378 kaki persegi. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden seperti rekabentuk yang menarik disamping menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh dan pemggunaan gabungan  warna hijau dan warna putih menaikkan kontra warna banglo tersebut..

PAKEJ GOLD

RM345,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Pendawaian Tiga Fasa
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti torehan groove line pada bahagian dinding luar rumah, pemasangan batu hiasan pada bahagian dinding luar rumah, pemasangan timber pada bahagian bumbung rumah serta pemasangan cornice pada bahagian tingkap.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Pada mulanya saya tertarik bila tengok design-design rumah yang Mahligai Idaman buat. Saya yakin mahligai mampu buat rumah seperti yang saya nak. Alhamdulillah rumah saya telah pun siap sepenuhnya. Kerja pembinaan yang sangat kemas.”
En. Saiful Adli
Kuala Krai, Kelantan.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534