PORTFOLIO 32


1609

LUAS (KPS)


3

BILIK TIDUR


3

BILIK AIR

YOUTUBE VIDEO

Keunikan banglo satu tingkat milik klien kami Puan Hanuni yang dibina di daerah Machang, Kelantan ini mempunyai tiga bilik tidur dan tiga bilik air. Terletak di kawasan tanah lapang membuatkan persekitaran  banglo ini kelihatan luas. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden seperti pemasangan cermin hijau reflect pada keseluruhan tingkap rumah dan penggunaan gabungan warna putih yang digabungkan dengan warna kelabu menaikkan lagi keunikan banglo ini.

PAKEJ GOLD

RM233,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Pendawaian Tiga Fasa
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan shera board pada bahagian bumbung dan dinding rumah, pemasangan cornice pada bahagian tingkap serta pemasangan cermin hijau reflect pada keseluruhan tingkap rumah .

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Mahligai Idaman memang terbaik! Saya sangat teruja bila tengok rumah idaman saya siap dibina. Terima kasih Mahligai Idaman.”
Pn. Hanuni
Machang, Kelantan.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534