PORTFOLIO 34


2052

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


3

BILIK AIR

VIDEO YOUTUBE

Banglo Idaman satu tingkat milik klien kami yang terletak di daerah Bachok, Kelantan. Banglo ini mempunyai empat bilik tidur dan tiga bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden seperti penggunaan tingkap labuh bercermin gelap menampakkan banglo ini lebih eksklusif dan premium. Dari segi kombinasi warna yang digunakan seperti Dark Grey dan Soft Grey nenambahkan lagi keunikan banglo moden ini.

PAKEJ SILVER

RM287,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design torehan groove line pada bahagian dinding luar rumah serta pemasangan cornice pada bahagian tingkap rumah.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Terima kasih Mahligai Idaman kerana membina rumah saya dengan sangat teliti dan kemas dari sudut pembinaan. Semoga Mahligai Idaman terus berjaya menjadi kontraktor bina rumah no.1 di Pantai Timur.”
En. Fauzi
Bachok, Kelantan.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534