0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo satu tingkat yang dibina di Kampung Gelang Mas, Pasir Mas, Kelantan. Banglo ini mempunyai lima bilik tidur dan empat bilik air. Pemilik banglo ini memilih banglo berkonsepkan banglo moden seperti rekabentuk ‘U-Shape' apabila dilihat dari pandangan atas. Satu bahagian untuk ruang keluarga dan satu bahagian untuk ruang tetamu.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM387,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti groove line bahagian tangga hadapan mengggunakan kemasan jenis batu 'Pebble Wash', tambahan hiasan skirting / tali pinggang pada body rumah dan kelainan idea yang dicetuskan oleh pemilik rumah ini adalah menyediakan sebuah bilik cinema sebagai ruangan santai bersama keluarga.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Terima kasih Mahligai Idaman kerana menyiapkan mahligai idaman saya sejak seian lama. Pengalaman sepanjang proses pembinaan dengan MI adalah sangat memudahkan lebih-lebih lagi mengambil faktor saya bekerja di luar negeri Kelantan.

Saya mengucapkan jutaan tahniah kepada team Mahligai Idaman.
En. Azzam
Pasir Mas, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.