PORTFOLIO 35


2765

LUAS (KPS)


5

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

VIDEO YOUTUBE

Banglo satu tingkat yang dibina di Kampung Gelang Mas, Pasir Mas, Kelantan. Banglo ini mempunyai lima bilik tidur dan empat bilik air. Pemilik banglo ini memilih banglo berkonsepkan banglo moden seperti rekabentuk ‘U-Shape’ apabila dilihat dari pandangan atas. Satu bahagian untuk ruang keluarga dan satu bahagian untuk ruang tetamu.

PAKEJ SILVER

RM387,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti groove line bahagian tangga hadapan mengggunakan kemasan jenis batu ‘Pebble Wash’, tambahan hiasan skirting / tali pinggang pada body rumah dan kelainan idea yang dicetuskan oleh pemilik rumah ini adalah menyediakan sebuah bilik cinema sebagai ruangan santai bersama keluarga.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

” Terima kasih Mahligai Idaman kerana menyiapkan mahligai idaman saya sejak seian lama. Pengalaman sepanjang proses pembinaan dengan MI adalah sangat memudahkan lebih-lebih lagi mengambil faktor saya bekerja di luar negeri Kelantan. Saya mengucapkan jutaan tahniah kepada team Mahligai Idaman. “
En Azzam
Pasir Mas, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534