0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo setingkat setengah yang dibina di Kadok, Kelantan berkonsepkan ciri-ciri banglo moden pada masa kini. Banglo ini dilengkapi empat bilik tidur dan empat bilik air serta ruangan lain yang menambahkan lagi seri banglo ini. Menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh dan gabungan warna Dark Grey dan Kuning menyerlahkan lagi kemegahan banglo tersebut.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM355,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti penggunaan groove lines, shera board , skirting, siling kapur dua layer dan bercorak di bahagian ruang tamu manakala di ruang makan penggunaaan siling kapur single layer digabungkan siling kapur dengan city wood.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Kami sekeluarga sangat berpuas hati dan berterima kasih dengan servis yang diberikan oleh Mahligai Idaman. Dari proses lukis pelan sehingga penyerahan kunci rumah selepas siap dibina di uruskan oleh Mahligai Idaman .
En. Anizam
Kadok, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.