PORTFOLIO 37


2535

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO MENARIK 2020

Banglo setingkat setengah yang dibina di Kadok, Kelantan berkonsepkan ciri-ciri banglo moden pada masa kini. Banglo ini dilengkapi empat bilik tidur dan empat bilik air serta ruangan lain yang menambahkan lagi seri banglo ini. Menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh dan gabungan warna Dark Grey dan Kuning menyerlahkan lagi kemegahan banglo tersebut.

PAKEJ SILVER

RM355,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti penggunaan groove lines, shera board , skirting, siling kapur dua layer dan bercorak di bahagian ruang tamu manakala di ruang makan penggunaaan siling kapur single layer digabungkan siling kapur dengan city wood.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Kami sekeluarga sangat berpuas hati dan berterima kasih dengan servis yang diberikan oleh Mahligai Idaman. Dari proses lukis pelan sehingga penyerahan kunci rumah selepas siap dibina di uruskan oleh Mahligai Idaman .”
En Anizam
Kadok, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534