0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo 1 tingkat milik En. Suhardi telah siap dibina sepenuhnya di Peringat, Kelantan. Banglo ini mempunyai empat bilik tidur dan tiga bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo klasik moden seperti penggunaan bumbung perak pada bahagian bumbung rumah.

Banglo ini menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh dan tona warna kelabu digabungkan dengan warna putih menaikkan lagi keunikan banglo klasik moden ini.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM267,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari design seperti Pemasangan kayu penunjuk langit pada bumbung porch, pemasangan kayu hiasan (tetupang) pada bahagian bumbung porch serta torehan (groove line) pada bahagian bumbung & dinding luar rumah.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Terima kasih Mahligai Idaman kerana menyiapkan rumah idaman saya. Saya berpuas hati dengan layanan dan khidmat yang diberikan Mahligai Idaman.
En. Suhardi
Peringat, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.