PORTFOLIO 40


1907

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


3

BILIK AIR

BANGLO IDAMAN

Banglo 1 tingkat milik En. Suhardi telah siap dibina sepenuhnya di Peringat, Kelantan. Banglo ini mempunyai empat bilik tidur dan tiga bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo klasik moden seperti penggunaan bumbung perak pada bahagian bumbung rumah. Banglo ini menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh dan tona warna kelabu digabungkan dengan warna putih menaikkan lagi keunikan banglo klasik moden ini.

PAKEJ SILVER

RM267,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari design seperti Pemasangan kayu penunjuk langit pada bumbung porch, pemasangan kayu hiasan (tetupang) pada bahagian bumbung porch serta torehan (groove line) pada bahagian bumbung & dinding luar rumah.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Terima kasih Mahligai Idaman kerana menyiapkan rumah idaman saya. Saya berpuas hati dengan layanan dan khidmat yang diberikan Mahligai Idaman.”
En. Suhardi
Peringat, Kelantan.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534