PORTFOLIO 41


1897

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


3

BILIK AIR

BANGLO IDAMAN

Banglo yang terletak di Salor, Kelantan milik client kami  En. Hafizan telah siap dibina sepenuhnya. Banglo ini mempunyai empat bilik tidur dan tiga bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden. Pemasangan Cornice pada tingkap rumah menampakkan lebih premium dengan kombinasi batu hiasan pada bahagian dinding rumah. Dari segi penggunaan gabungan tona warna merah dan putih menambahkan lagi keunikan banglo moden ini.

PAKEJ SILVER

RM266,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti Pemasangan Cornice pada tingkap rumah, pemasangan fully tiles di bilik air 1,2&3, pemasangan tangki air stainless steel, pemasangan handrailing stainless steel pada veranda, torehan (groove line) pada bahagian dinding luar rumah, pemasangan batu hiasan bahagian luar rumah serta pemasangan tiang formica (partition) antara ruang tamu & ruang makan (12 batang tiang).

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Terima kasih Mahligai Idaman kerana membina rumah idaman saya. Dari khidmat lukis pelan sehingga rumah siap saya sangat berpuas hati serta bersyukur kerana sepanjang proses pembinaan staff sentiasa memberikan perkembangan semasa kepada kami.”
En. Hafizan
Salor, Kelantan.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

Hubungi Kami Sekarang Atau Walk-In Ke Pejabat Kami !

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN
PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU
Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534