0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo yang terletak di Salor, Kelantan milik client kami  En. Hafizan telah siap dibina sepenuhnya. Banglo ini mempunyai empat bilik tidur dan tiga bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden. Pemasangan Cornice pada tingkap rumah menampakkan lebih premium dengan kombinasi batu hiasan pada bahagian dinding rumah. Dari segi penggunaan gabungan tona warna merah dan putih menambahkan lagi keunikan banglo moden ini.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM266,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti Pemasangan Cornice pada tingkap rumah, pemasangan fully tiles di bilik air 1,2&3, pemasangan tangki air stainless steel, pemasangan handrailing stainless steel pada veranda, torehan (groove line) pada bahagian dinding luar rumah, pemasangan batu hiasan bahagian luar rumah serta pemasangan tiang formica (partition) antara ruang tamu & ruang makan (12 batang tiang).

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Terima kasih Mahligai Idaman kerana membina rumah idaman saya. Dari khidmat lukis pelan sehingga rumah siap saya sangat berpuas hati serta bersyukur kerana sepanjang proses pembinaan staff sentiasa memberikan perkembangan semasa kepada kami.
En. Hafizan
Salor, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.