PORTFOLIO 42


2787

LUAS (KPS)


5

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO IMPIAN

Banglo milik klien kami yang terletak di Tanjung Chat, Kelantan ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden seperti penggunaan tingkap labuh cermin hitam menampakkan banglo ini lebih premium serta kombinasi dengan pintu masuk corak kemasan. Dari segi penggunaan gabungan tona warna hijau dan putih susu menambahkan lagi keunikan banglo moden ini.

PAKEJ GOLD

RM404,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Terima kasih Mahligai Idaman kerana membina rumah idaman saya. Saya sangat teruja apabila melihat lukisan 3D yang Mahligai buat dan apabila rumah siap ianya sangat kemas dan cantik.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Terima kasih Mahligai Idaman kerana membina rumah idaman saya. Saya sangat teruja apabila melihat lukisan 3D yang Mahligai buat dan apabila rumah siap ianya sangat kemas dan cantik.”
Pn Anis Sharani
Tanjung Chat, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534