0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo dua tingkap yang tersegam indah ini teletak di Setiu, Terengganu cukup menarik perhatian sesiapa yang memandang. Berkonsepkan banglo moden masa kini, rekabentuk yang dihasilkan begitu eksklusif. Penggunaan tingkap labuh di bahagian hadapan banglo ini menerapkan ciri-ciri banglo moden konvensional.

Dari segi penggunaan gabungan tona warna Putih dan Merah sekaligus membuatkan banglo ini mempunyai keunikannya tersendiri.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Gold

RM469,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
  • Mozek dinding tandas penuh Mozek dinding lantai penuh di bilik air utama
  • Pendawaian Tiga Fasa Pendawaian elektrik 3-phase pada keseluruhan rumah
  • Punca aircond dan air panas Percuma dua punca aircond dan satu punca air panas
  • Siling bertingkat Siling bertingkat percuma tanpa lampu di ruang tamu
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari rekabentuk seperti torehan (groove line) pada bahagian bumbung dan dinding luar rumah, pemasangan hiasan aluminium (louvres) pada bahagian porch, veranda dan tingkap, pemasangan tiang formica (partition) antara ruang tamu dan ruang makan, pemasangan cornice pada bahagian tingkap, tambahan table top pada ruang dapur, pemasangan batu hiasan pada dinding bahagian luar rumah serta menaiktaraf pemasangan handrailing jenis wrought iron pada bahagian veranda dan tangga dalam.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Terima kasih Mahligai Idaman kerana membina rumah idaman saya. Saya sangat bersyukur apabila melihat rumah yang telah siap, ia begitu cantik.
En. Khairi
Setiu, Terengganu
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.