PORTFOLIO 46


3235

LUAS (KPS)


5

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO COMFYHOME MODEN

Banglo dua tingkap yang tersegam indah ini teletak di Setiu, Terengganu cukup menarik perhatian sesiapa yang memandang. Berkonsepkan banglo moden masa kini, rekabentuk yang dihasilkan begitu eksklusif. Penggunaan tingkap labuh di bahagian hadapan banglo ini menerapkan ciri-ciri banglo moden konvensional. Dari segi penggunaan gabungan tona warna Putih dan Merah sekaligus membuatkan banglo ini mempunyai keunikannya tersendiri.

PAKEJ GOLD

RM469,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Pendawaian Tiga Fasa
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari rekabentuk seperti torehan (groove line) pada bahagian bumbung dan dinding luar rumah, pemasangan hiasan aluminium (louvres) pada bahagian porch, veranda dan tingkap, pemasangan tiang formica (partition) antara ruang tamu dan ruang makan, pemasangan cornice pada bahagian tingkap, tambahan table top pada ruang dapur, pemasangan batu hiasan pada dinding bahagian luar rumah serta menaiktaraf pemasangan handrailing jenis wrought iron pada bahagian veranda dan tangga dalam.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Terima kasih Mahligai Idaman kerana membina rumah idaman saya. Saya sangat bersyukur apabila melihat rumah yang telah siap, ia begitu cantik.”
En. Khairi
Setiu, Terengganu.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534