PORTFOLIO 49


2402

LUAS (KPS)


5

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO EL-PARADISO

Banglo dua tingkat yang dibina di Tawang, Bachok Kelantan ini mempunyai lima bilik tidur dan empat bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo konvensional seperti rekabentuk disamping menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh cermin gelap dan tona warna soft kelabu yang digabungkan dengan warna dark kelabu menaikkan kontra warna tersebut.

PAKEJ GOLD

RM348,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Pendawaian Tiga Fasa
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design pemasangan batu hiasan pada dinding bahagian luat rumah, pemasangan hiasan aluminium (louvres) pada bahagian veranda dan entrance, pemasangan cornice pada bahagian tingkap dan dinding luar rumah.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Terbaik Mahligai Idaman. Rekabentuk rumah yang dihasilkan sangat cantik membuatkan saya tertarik dan membuat keputusan untuk memilih Mahligai Idaman sebagai kontraktor untuk bina rumah kediaman saya.”
En. Fadli
Bachok, Kelantan.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534