0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo satu tingkat yang dibina di daerah Pasir Mas, Kelantan ini mempunyai empat bilik tidur dan empat bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo konvensional seperti bentuk atap disamping menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh dan tona warna green mint yang digabungkan dengan warna hijau terang untuk menaikkan kontra warna tersebut.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM312,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti penggunaan batu hiasan pada tiang luar rumah, groove lines dan naik taraf cermin hitam kepada cermin berwarna hijau.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Cukup tergamam apabila saya melihat rumah siap saya ini sama seperti lakaran 3d semasa sebelum pembinaan. Pihak Mahligai Idaman yang sentiasa memberikan update terkini semasa pembinaan menunjukkan mereka komited dan telus dalam menjalankan kerja mereka.

Saya mengucapkan selamat maju jaya kepada Mahligai Idaman.
Pn. Rezita
Pasir Mas, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.