PORTFOLIO 58


2230

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO IDAMAN

Banglo satu tingkat yang dibina di daerah Pasir Mas, Kelantan ini mempunyai empat bilik tidur dan empat bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo konvensional seperti bentuk atap disamping menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh dan tona warna green mint yang digabungkan dengan warna hijau terang untuk menaikkan kontra warna tersebut.

PAKEJ SILVER

RM312,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti penggunaan batu hiasan pada tiang luar rumah, groove lines dan naik taraf cermin hitam kepada cermin berwarna hijau.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

” Cukup tergamam apabila saya melihat rumah siap saya ini sama seperti lakaran 3d semasa sebelum pembinaan. Pihak Mahligai Idaman yang sentiasa memberikan update terkini semasa pembinaan menunjukkan mereka komited dan telus dalam menjalankan kerja mereka.

Saya mengucapkan selamat maju jaya kepada Mahligai Idaman.”
Pn. Rezita
Pasir Mas, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

Hubungi Kami Sekarang Atau Walk-In Ke Pejabat Kami !

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN
PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU
Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534