PORTFOLIO 60


2051

LUAS (KPS)


3

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO MODEN TERKINI

Banglo satu tingkat milik client kami yang terletak di Machang, Kelantan  telah siap dibina sepenuhnya dilengkapi tiga bilik tidur dan empat bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo konvensional seperti rekabentuk rumah yang menarik. Dari segi gabungan tona warna yang dipilih, banglo ini kelihatan mempunyai keunikan tersendiri.

PAKEJ GOLD

RM297,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti torehan groove line pada bahagian dinding luar rumah, pemasangan hiasan aluminium (louvres) pada bahagian bumbung rumah, pemasangan tiang formica saiz 6″ x 6″ (partition) antara ruang tamu & ruang keluarga (5 batang tiang) serta naiktaraf pemasangan handrailing stainless steel pada bahagian veranda & tangga dapur.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

” Pada mulanya saya tertarik dengan rumah-rumah yang dihasilkan oleh Mahligai Idaman. Rekabentuk yang sangat menarik serta mesra pelanggan membuatkan saya memilih Mahligai Idaman sebagai kontraktor untuk bina rumah idaman saya. “
En. Nabil
Machang, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534