0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo satu tingkat milik client kami yang terletak di Machang, Kelantan  telah siap dibina sepenuhnya dilengkapi tiga bilik tidur dan empat bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo konvensional seperti rekabentuk rumah yang menarik. Dari segi gabungan tona warna yang dipilih, banglo ini kelihatan mempunyai keunikan tersendiri.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Gold

RM297,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
  • Mozek dinding tandas penuh Mozek dinding lantai penuh di bilik air utama
  • Pendawaian Tiga Fasa Pendawaian elektrik 3-phase pada keseluruhan rumah
  • Punca aircond dan air panas Percuma dua punca aircond dan satu punca air panas
  • Siling bertingkat Siling bertingkat percuma tanpa lampu di ruang tamu
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti torehan groove line pada bahagian dinding luar rumah, pemasangan hiasan aluminium (louvres) pada bahagian bumbung rumah, pemasangan tiang formica saiz 6" x 6" (partition) antara ruang tamu & ruang keluarga (5 batang tiang) serta naiktaraf pemasangan handrailing stainless steel pada bahagian veranda & tangga dapur.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Pada mulanya saya tertarik dengan rumah-rumah yang dihasilkan oleh Mahligai Idaman. Rekabentuk yang sangat menarik serta mesra pelanggan membuatkan saya memilih Mahligai Idaman sebagai kontraktor untuk bina rumah idaman saya.
En. Nabil
Machang, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.