0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo Idaman milik client kami Puan Nor Baiti yang terletak di Panji, Kota Bharu telah siap dibina sepenuhnya dilengkapi empat bilik tidur dan tiga bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo konvensional seperti rekabentuk rumah disamping menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh. Dari segi gabungan tona warna yang dipilih, banglo ini kelihatan mempunyai keunikan tersendiri.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM253,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan cornice pada tingkap dan dinding luar rumah serta pemasangan batu hiasan pada bahagian dinding dan tiang.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Mahligai Idaman semestinya menjadi pilihan saya sekeluarga untuk membina rumah idaman kami. Rekabentuk yang cantik serta perkhidmatan yang Mahligai Idaman berikan membuatkan saya berpuas hati dengan hasil rumah kami yang telah siap dibina sepenuhnya. Terima kasih Mahligai Idaman.
Nor Baiti
Kota Bharu, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.