PORTFOLIO 65


2101

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


3

BILIK AIR

VIDEO YOUTUBE

Banglo milik klien kami yang terletak di Kuala Nerus, Terengganu ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden seperti penggunaan tingkap labuh menampakkan banglo ini lebih premium serta kombinasi dengan ukiran pada pintu security  yang sangat menarik. Dari segi penggunaan gabungan tona warna Mint Green dan Light Grey menambahkan lagi keunikan banglo moden ini.

PAKEJ SILVER

RM294,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan kayu tetupang pada bahagian bumbung, pemasangan shera board pada bahagian bumbung dan dinding luar rumah, pemasangan cornice pada keseluruhan tingkap, pintu & dinding luar rumah, tambahan table top pada bahagian dapur serta naiktaraf pendawaian elektrik – three phase.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Apabila saya melihat rekabentuk rumah dari Mahligai Idaman, semuanya menarik serta cantik. Saya memilih Mahligai Idaman sebagai kontaktor bina rumah idaman saya dan hasilnya saya sangat berpuas hati. Terima kasih Mahligai Idaman.”
En. Fahmi
Kuala Nerus, Terengganu.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

Hubungi Kami Sekarang Atau Walk-In Ke Pejabat Kami !

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN
PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU
Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534