0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo satu tingkat yang dibina di Wakaf Bharu, Kelantan ini mempunyai empat bilik tidur dan empat bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden seperti penggunaan tingkap labuh see through green glass pada keseluruhan tingkap dan penggunaan tona warna purple yang digabungkan dengan warna kelabu menaikkan lagi kontra warna tersebut.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM373,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti groove line pada bahagian dinding luar rumah, pemasangan cornice pada bahagian tingkap dan dinding luar rumah, penggunaan powder coating white frame + see through green glass pada keseluruhan tingkap serta naiktaraf pemasangan stainless steel handrailing pada bahagian tangga dalam - upstairs.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Saya mengenali Mahligai Idaman bermula carian di media sosial iaitu daripada Instagram dan Facebook Mahligai Idaman membawa kepada perjumpaan di Pejabat Urusan Mahligai Idaman di Bandar Baru Tunjong. Segala puji pada yang Maha Esa dengan Izin-Nya kami dapat menetap di rumah idaman yang begitu selesa dan cantik.
En. Sayuti
Wakaf Bharu, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.