0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo milik klien kami yang telah siap dibina sepenuhnya di Marang, Terengganu ini mempunyai empat bilik tidur dan tiga bilik air. Dengan keluasan 2008 kaki persegi, banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden iaitu dari segi rekabentuk yang menarik. Dari segi penggunaan tona warna pula, gabungan warna krim dan merah bata (bahagian entrance) menaikkan lagi kontra warna tersebut.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM281,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan batu hiasan pada tiang rumah, pemasangan shera board pada bahagian bumbung, pemasangan cornice pada keseluruhan tingkap dan dinding luar rumah serta menaiktaraf pemasangan stainless steel handrailing pada bahagian entrance.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Terima kasih kepada seluruh warga kerja Mahligai Idaman kerana menyiapkan banglo idaman kami sekeluarga dengan hasil yang sangat memuaskan hati saya sekeluarga dari awal pembinaan sehingga rumah siap dibina.
En Aziz
Marang, Terengganu
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.