PORTFOLIO 73

portfolio 73

2338

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO IDAMAN

Banglo 1 tingkat milik klien kami yang telah siap dibina sepenuhnya di Pasir Tumboh, Kelantan ini mempunyai empat bilik tidur dan empat bilik air. Dengan keluasan 2338 kaki persegi, banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden iaitu dari segi rekabentuk yang menarik. Dari segi penggunaan tona warna pula, gabungan warna purple dan kelabu akan menaikkan lagi kontra warna tersebut.

PAKEJ GOLD

RM339,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Pendawaian Tiga Fasa
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti torehan groove line pada bahagian dinding luar rumah, pemasangan shera board pada bahagian bumbung rumah, pemasangan kayu hiasan (tetupang) pada bahagian bumbung rumah, naiktaraf penggunaan bata merah pada keseluruhan dinding luar rumah, naiktaraf penggunaan reflective green glass pada keseluruhan tingkap serta pemasangan cornice pada bahagian tingkap dan dinding luar rumah.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Terima kasih Mahligai Idaman akhirnya rumah idaman kami sekeluarga telah siap dibina sepenuhnya dengan hasil yang kemas dan sempurna. Pihak Mahligai Idaman banyak membantu dari segi idea konsep yang bersesuaian dengan bentuk tanah dan citarasa kami. Sesiapa yang sedang mencari kontraktor untuk bina rumah, saya sangat mencadangkan untuk pilih Mahligai Idaman.”
Dr. Hisham
Pasir Tumboh, Kelantan.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534