portfolio 73
0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo 1 tingkat milik klien kami yang telah siap dibina sepenuhnya di Pasir Tumboh, Kelantan ini mempunyai empat bilik tidur dan empat bilik air. Dengan keluasan 2338 kaki persegi, banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden iaitu dari segi rekabentuk yang menarik. Dari segi penggunaan tona warna pula, gabungan warna purple dan kelabu akan menaikkan lagi kontra warna tersebut.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Gold

RM339,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
  • Mozek dinding tandas penuh Mozek dinding lantai penuh di bilik air utama
  • Pendawaian Tiga Fasa Pendawaian elektrik 3-phase pada keseluruhan rumah
  • Punca aircond dan air panas Percuma dua punca aircond dan satu punca air panas
  • Siling bertingkat Siling bertingkat percuma tanpa lampu di ruang tamu
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti torehan groove line pada bahagian dinding luar rumah, pemasangan shera board pada bahagian bumbung rumah, pemasangan kayu hiasan (tetupang) pada bahagian bumbung rumah, naiktaraf penggunaan bata merah pada keseluruhan dinding luar rumah, naiktaraf penggunaan reflective green glass pada keseluruhan tingkap serta pemasangan cornice pada bahagian tingkap dan dinding luar rumah

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Terima kasih Mahligai Idaman akhirnya rumah idaman kami sekeluarga telah siap dibina sepenuhnya dengan hasil yang kemas dan sempurna. Pihak Mahligai Idaman banyak membantu dari segi idea konsep yang bersesuaian dengan bentuk tanah dan citarasa kami. Sesiapa yang sedang mencari kontraktor untuk bina rumah, saya sangat mencadangkan untuk pilih Mahligai Idaman.
Dr Hisham
Pasir Tumboh, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.