0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Bilik Air

Kini banglo milik klien kami Pn. Nor Azah telah siap dibina sepenuhnya di Kadok, Kota Bharu  dilengkapi dengan lima bilik tidur dan empat bilik air. Banglo yang berkeluasan 2,665 kaki persegi, banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden iaitu dari segi rekabentuk dalaman dan luaran yang sangat menarik. Dari segi penggunaan tona warna pula, gabungan warna Dark Grey dan Light Grey akan menaikkan lagi kontra warna tersebut serta kelihatan lebih menarik.

0
Tandas

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Gold

RM386,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
  • Mozek dinding tandas penuh Mozek dinding lantai penuh di bilik air utama
  • Pendawaian Tiga Fasa Pendawaian elektrik 3-phase pada keseluruhan rumah
  • Punca aircond dan air panas Percuma dua punca aircond dan satu punca air panas
  • Siling bertingkat Siling bertingkat percuma tanpa lampu di ruang tamu
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan batu hiasan pada bahagian tiang dan dinding pintu masuk utama, torehan grooveline pada bahagian bumbung, pemasangan kayu petunjuk langit pada bahagian bumbung serta pemasangan cornice pada bahagian tingkap dan dinding rumah.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Alhamdulillah Mahligai Idaman telah merialisasikan impian kami sekeluarga untuk memiki rumah idaman. Saya sangat berpuas hati dengan hasil kerja kontraktor bina rumah no.1 di Kelantan & Terengganu iaitu Mahligai Idaman.
Puan Nor Azah
Kadok, Kota Bharu
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.