kampung pupuh

5 Lot Tanah Banglo Kampung Pupuh - Pasir Puteh

Pandangan Tapak Tanah 1

Pandangan Tapak Tanah 2

Pandangan Tapak Tanah 3

Pandangan Tapak Tanah 4

Pandangan Tapak Tanah 5

Pakej Rumah yang terletak di Kampung Pupuh, Pasir Puteh ini terdapat 5 lot banglo dengan keluasan tanah 5435 kaki persegi yang mana cukup berbaloi dengan harga jualan pasaran semasa. Harga hampir separuh lebih rendah dari harga pasaran semasa di kawasan ni. Jimat banyak jika dapatkan segera. Minima saiz tanah 5435 kaki persegi, sangat selesa untuk kediaman masing-masing. 

Lokasi tanah lot banglo di Kampung Pupuh, Pasir Puteh sangat strategik kerana terletak berdekatan dengan Taman Perumahan Taman Merbau Utama. Lokasinya hanya 1km ke Taman Perumahan Taman Merbau Utama dan 1km ke Masjid Muhajirin Taman Merbau Utama menyebabkan kawasan ini menjadi tumpuan orang ramai untuk menetap disini. Anda boleh lihat banyak lagi lot tanah yang pastinya harga lebih murah dari pasaran luar. Jangan lepaskan peluang ini! Miliki Rumah Idaman Anda sekarang.

Pakej Rumah yang terletak di Kampung Pupuh, Pasir Puteh ini terdapat pelbagai juga kemudahan asas dan lokasinya juga merupakan kawasan bebas banjir. Jadi tidak menjadi kerisauan kepada pelanggan untuk bina rumah di kawasan ini. Minima keluasan tanah adalah 5435 kaki persegi yang mana sangat sesuai untuk bina sebuah banglo keselesaan ahli keluarga. Rekabentuk rumah yang dibina mengikut lakaran 3D yang pilih oleh pelanggan sendiri. Kami juga menyediakan khidmat konsultansi secara percuma untuk bakal pelanggan yang ingin dapatkan maklumat lanjut tentang Pakej Tanah dan Bina Rumah. 

Selain daripada pembinaan rumah, khidmat syarikat turut membabitkan urusan lengkap pembinaan rumah termasuk perkhidmatan melukis pelan, urusan kelulusan pembinaan daripada Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) dan urusan loan pinjaman sama ada melalui Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam (LPPSA) atau pinjaman perumahan bank swasta.

LotSaiz (KPS)Status
PT 33715435AVAILABLE
PT 33725435AVAILABLE
PT 33735435AVAILABLE
PT 33745435AVAILABLE
PT 33755435AVAILABLE

Landmark Berdekatan Tapak Lot Tanah Kampung Pupuh Pasir Puteh

Rich result on Google's SERP when searching for 'kampung pupuh'
1km ke Masjid Al-Muhajirin Taman Merbau Utama
Rich result on Google's SERP when searching for 'kampung pupuh'
1km ke Taman Perumahan Taman Merbau Utama

Video Lokasi Tapak

Peta Lokasi Tapak

  • Peta
  • 360

Pilih antara dua jenis pelan?

Pilih pakej pelan bersesuaian sebagai langkah pertama membina mahligai idaman anda.

RUMAH A

Harga Bermula

RM 250,000

  • 1,000 kps
  • 3
  • 2

RUMAH B

Harga Bermula

RM 250,000

  • 1,000 kps
  • 3
  • 2

Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.