Peluang Kerjaya!

Jawatan kosong di Mahligai Idaman Sdn Bhd. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Mahligai Idaman Sdn Bhd sebagai:-

Muat naik resume anda dan kami akan menghubungi anda jika profil dan pengalaman anda sepadan dengan keperluan pekerjaan.

Sila isikan nama penuh anda
Sila isikan nombor telefon anda untuk dihubungi
Pilih negeri samada Kelantan atau Terengganu
Sila pilih jawatan yang bersesuaian dengan bidang anda
Muatnaik resume dan portfolio anda disini. Maximum files boleh dimuatnaik adalah sebanyak 3 files dan tidak melebihi 10mb bagi ketiga-tiga files.

Kami menawarkan posisi sebagai Ejen Pemasaran tidak tetap secara sepenuh masa atau sambilan. Tanggungjawab ejen-ejen pemasaran ini adalah untuk mempromosikan hartanah dan pakej rumah yang ditawarkan pihak syarikat.

Sokongan kepada ejen berbentuk training dan bahan pemasaran akan diberikan secara offline dan online. Pendapatan komisyen bulanan tiada had berdasarkan prestasi jualan. Ejen boleh berada di mana sahaja tanpa terikat untuk berada di negeri Kelantan atau Terengganu.

Sila isikan nama penuh anda
Sila isikan alamat emel anda (contoh: example@gmail.com)
Sila isikan nombor telefon anda untuk dihubungi

Sekiranya anda mempunyai sebarang kepakaran pertukangan dan berminat untuk bekerja bersama Mahligai Idaman, sila isi borang permohonan kerja di bawah dan kami akan hubungi anda sekiranya kami memerlukan khidmat anda.

Sila isikan nama penuh anda.
Sila isikan nombor telefon anda untuk dihubungi.
Pilih samada Kelantan atau Terengganu.
Contoh : Kota Bharu, Bachok, Tanah Merah, Besut, dll.
Sila nyatakan kemahiran anda dalam bidang pertukangan. Contoh: ✅ Pembinaan struktur ✅Plastering ✅ Pendawaian elektrik ✅Paip ✅ Kekuda besi ✅ Pemasangan mozek ✅ SPC / Wood flooring ✅ Cat ✅ Siling plaster ✅ Pemasangan tingkap ✅ Pemasangan pintu CCTV / alarm ✅ Grill tingkap ✅ Telaga boring ✅ Lain-lain