Banglo English Style Versi 2 Tingkat

Bina Rumah Dua Tingkat Dengan Keunikan Ala Rumah Inggeris

Fuh, tak menang tangan pelukis pelan Mahligai Idaman kerana ramai pelanggan bina rumah yang menginginkan design english style ni😁..

Ramai yang tertarik dengan keunikan design banglo dua tingkat ini. Mana tidaknya, design yang ala-ala Inggeris ini akan membuat hati sesiapa yang melihat terus tertarik 😍..

Anda memiliki tanah atas nama sendiri dan berminat untuk membina rumah mengikut design dan citarasa anda? Mahligai Idaman sedia untuk membantu anda merealisasikan impian anda untuk membina rumah idaman anda bagi warga Kelantan & Terengganu.

π•­π–†π–“π–Œπ–‘π–” π•°π–“π–Œπ–‘π–Žπ–˜π– π•Ύπ–™π–žπ–‘π–Š
βœ… Saiz Rumah : 3292 kaki persegi
βœ… Bilangan Bilik Tidur : 5
βœ… Bilangan Bilik Air : 4
βœ… Ruang Tamu : 1
βœ… Ruang Keluarga : 1
βœ… Ruang Makan : 1
βœ… Dapur : 2
βœ… Ruang Basuh : 1
βœ… Store : 1
βœ… Harga Asas : RM 496,000 (Tidak termasuk kos pelan,kos guaman dan aksesori tambahan)

Ingin dapatkan khidmat konsultansi tentang bina rumah secara π—£π—˜π—₯𝗖𝗨𝗠𝗔??? Jom call terus atau emelkan kepada Pegawai Pemasaran kami dengan KLIK link dibawah:

Jom call terus atau emelkan kepada Pegawai Pemasaran kami dengan π—žπ—Ÿπ—œπ—ž link dibawah:

Atau anda juga boleh terus Whatsapp kepada pegawai pemasaran:

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatsapp dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

Langkah-Langkah Bina Rumah Bersama Mahligai Idaman !

Info

Jumpa kami untuk konsultasi percuma tanpa komitmen untuk membina rumah impian anda. Lihat koleksi pelan-pelan rumah menarik kami dan bincang kesesuaian rumah berdasarkan bajet dan kehendak anda

Pelan

Pelan rumah akan dilukis mengikut spesifikasi pelanggan dan pelan kemudiannya disahkan oleh jurutera bertauliah sebelum dihantar ke Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) untuk kelulusan pembinaan.

Loan

Proses pinjaman akan diuruskan pihak kami samada untuk pinjaman kerajaan melalui Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam (LPPSA) atau pinjaman swasta melalui bank. Pembiayaan secara tunai turut diterima

Bina

Seterusnya, pembinaan akan diuruskan oleh pihak Mahligai Idaman dengan servis terbaik dan urusan pembinaan selesai sehingga rumah menerima Sijil Kelayakan Duduk (SKD).

Info

Jumpa kami untuk konsultasi percuma tanpa komitmen untuk membina rumah impian anda. Lihat koleksi pelan-pelan rumah menarik kami dan bincang kesesuaian rumah berdasarkan bajet dan kehendak anda.

Pelan

Proses pinjaman akan diuruskan pihak kami samada untuk pinjaman kerajaan melalui Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam (LPPSA) atau pinjaman swasta melalui bank. Pembiayaan secara tunai turut diterima.

Loan

Pelan rumah akan dilukis mengikut spesifikasi pelanggan dan pelan kemudiannya disahkan oleh jurutera bertauliah sebelum dihantar ke Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) untuk kelulusan pembinaan.

Bina

Seterusnya, pembinaan akan diuruskan oleh pihak Mahligai Idaman dengan servis terbaik dan urusan pembinaan selesai sehingga rumah menerima Sijil Kelayakan Duduk (SKD).


Hubungi Kami Sekarang Atau Walk-In Ke Pejabat Kami !

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

012-9377450

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN
PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU
Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534