Banglo Igauan Kasih

Kini banglo dua tingkat milik klien kami en Hasbullah telah siap dibina sepenuhnya di Besut, Terengganu  dilengkapi dengan lima bilik tidur dan empat bilik air. Banglo yang berkeluasan 3,071 kaki persegi, banglo dua tingakt ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden iaitu dari segi rekabentuk dalaman dan luaran yang sangat menarik seperti menggunakan tingkap labuh.

Dari segi penggunaan tona warna dark grey, grey dan putih menaikkan lagi kontra warna tersebut. Untuk dalaman mereka memilih warna putih bagi menampakan lagi keluasan dalam rumah.

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dengan beberapa penambahan aksesori iaitu pemasangan cornice pada keseluruhan tingkap luar rumah, batu hiasan pada dinding dan tiang luar rumah dan grove linne pada dinding luar rumah bagi menaikan lagi seri rumah.

MAKLUMAT RUMAH

  • Saiz Rumah : 3071 KPS
  • Bilangan Bilik Tidur : 5
  • Bilangan Bilik Air : 4
  • Ruang Tamu : 1
  • Ruang Keluarga : 1
  • Ruang Makan : 1
  • Ruang Dapur : 1
  • Ruang Basuh : 1
  • Veranda : 2

Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai rumah ini?

Klik pada link di bawah untuk melihat gambar penuh ruangan rumah, video, 360 VR Tour, testimoni pelanggan dan info lain-lain lagi berkenaan rumah ini.

Selain itu, jika anda berminat nak tengok koleksi rumah yang telah siap dibina oleh Mahligai Idaman, anda juga boleh klik link di bawah.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534